Vælg en side

Designers Guild Pude Corda Blossom, str. 43×43 cm, 650 kr. Designers Guild Pude Yulan Birch, str. 55×55 cm., 1.170 kr. Designers Guild Pude Manipur Coral, str. 43×43 cm, 720 kr.

 

ZenOut er nu forårsklar med alle de nye farver, møbler, gardiner og meget mere, og det hele kan ses i butikken.

 

Inspireret af de bløde nuancer i den naturlige verden er vores jordfarve malingskollektion rig, men alligevel delikat med subtile gråtoner af neutrale sten og kvarts. Vi har 184 flotte farver at vælge imellem, og nye farvekort og farveprøver lige til at tage med hjem.
Vores store udvalg af puder tilbyder en bred vifte af stilarter, farver og størrelser, så du har mulighed for at tilføje individualitet og personlighed til ethvert rum. Bland gerne teksturer og størrelser sammen for at få et unikt udtryk.


Designers Guild Gulvtæppe Eberson Mink i str. 200×300 cm, 16.340 kr.


Designers Guild Gulvtæppe Manipur Silver i str. 160×260 cm 10.260 kr.

 

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere.

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.