Vælg en side

Annoncering


Nordsjællands stærkeste livsstilsmagasin

Med 2.550 adresser i 16 byer er NORD Magasinet vokset til at være Nordsjællands stærkeste lokale livsstilsmagasin. Et lækkert magasin i taskestørrelse, der er målrettet butikslivets trivsel, og som læses af unge og ældre i områdets butikker, skønhedsklinikker, restauranter, cafeer, venteværelser, frisører, banker, ejendomsmæglere, håndværkere, cafeer, bagere, delikatesseforretninger, og virksomheder i Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst. Fra Hellerup til Rungsted Kyst underholder og inspirerer NORD Magasinet med historier om lokale ildsjæle, tendenser og spændende temaer og ikke mindst nyt fra områdets unikke butikker, så kunderne vælger at shoppe lokalt fremfor på nettet.

Om NORD Magasinet:
NORD Magasinet er det lokale shopping og livsstilsmagasin, der er GRATIS og omdeles direkte til ca. 2.550 hotspots og udvalgte caféer, fitnesscentre, frisører, skønhedssaloner, hoteller, modebutikker, smykkebutikker, optikere, spisesteder og behandlere m.m., hvor forbrugerne er aktive og shopper.

Vores oplag og læsere:
Stor lokal synlighed med et oplag på 14.000 eks. pr. udgave (70.000 eks. pr. år) – 5 gange årligt. Formatet er 17 x 24 cm og nemt at have med i tasken. Du bliver synlig for mere end 45.000 læsere i lokalområdet – fra Hellerup til Rungsted Kyst.

NORD Magasinet udkommer i Nordsjælland:
Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst.

NORD Magasinet giver dig:
Respons fra Danmarks højeste indkomstgruppe. Dine kunder besøger dig lokalt for at få et gratis magasin. Dine produkter får større opmærksomhed og bliver husket bedre med redaktionelle annoncer.

NORD Magasinets temaer:
Du kan let finde et tema, der passer til dit behov. Du får et reklamebureau med i prisen inkl. grafiker, journalist, fotograf og en chefredaktør der har mange års erfaring fra medie- og reklamebranchen og som ser alt igennem for at forbedre dit mersalg.
nord-magasinet.dk/udgivelser/

 

Vil du være med?

Vi har udviklet nogle helt specifikke annonceringsmuligheder, som alle er afprøvet
og har vist sit værd igennem mersalg.


Redaktionel annonce:
Journalistiske nyheder og artikler om din butik/virksomhed. Vi udbreder kendskabet til din butik/virksomhed/produkter ved at fortælle den gode og informerende historie, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

NORD deal:
Kupon med slagtilbud, som giver direkte respons, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

Spot:
Produktomtale med billeder og priser, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

Færdig annonce:
Få det som du ønsker med eget logo, billeder og tekst.

Flyer:
Få din egen A5 flyer som et indstik i bladet. Du får 14.000 flyers uddelt. Tryk på begge sider, i 4 farver og på 250 g. papir. Der ligger kun 3 forskellige flyers i hvert blad. Stor effekt – som at få to forsider.

NORD Magasinet udkommer 5 gange om året i Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst.

Vedr. annoncering eller møde om at høre mere om hvad vi kan gøre for dig,
så ring til Rina Mardahl på mobil 20 62 77 62 / 39 90 80 70
eller send en mail om spørgsmål til rina@nord-magasinet.dk.

 

 

NORDs kunder fortæller hvordan de har fået mersalg ved annoncering i magasinet

Indehaver Haraldur Haraldsson
Haraldur.eu i Charlottenlund


– Jeg har været meget glad for mit samarbejde med NORD Magasinet. Redaktøren og andre på bladet er yderst professionelle og imødekommende.
Jeg har flere gange haft kuponer i bladet hvilket jeg tydeligt har kunnet mærke efterfølgende i kundetilvækst og omsætning.

Indehaver Jørgen Schwarz
Schwarz Senge i København Ø


Schwarz senge har annonceret i NORD næsten fra start, vi har tydeligt mærket et stigende salg, i takt med at NORD Magasinet også har udviklet sig fra et annonce baseret, til et livsstils magasin med gode artikler.

Indehaver Bea Osbæck
LOOKS i København Ø


– Jeg er vild med NORD magasinet både fordi jeg synes det er et fantastisk magasin med meget forskelligt og interessant indhold. Jeg har flere gange haft annoncer i, som hver gang har resulteret i nye og blivende kunder i min klinik.

Indehaver Marianne Giske
Clinique Belnatur i Hellerup 

– Da jeg annoncerede med en NORD Deal i magasinet gav det ca. 75.000 kr. i salg. Oveni får jeg de kunder der kommer igen en anden gang.

Indehavere Sine Eriksen og Luise Hjortebjerg
Rosakarma i Charlottenlund


– Vi havde en NORD Deal med i NORD Magasinet. Og fik efter 1 uge 16 bookninger igennem fra NORD.

Købmand Mikael Lindegaard Kristiansen
MENY i Nordhavn


– NORD Magasinet nr. 44 var første gang at MENY Nordhavn efter anbefaling var med. Samtidigt er det første gang at vi i butikkens levetid ikke selv leverer færdigt materiale som annoncør i diverse blade og magasiner.
Den tillid har Rina og hendes team bestemt levet op til. Layout, annoncer og artikler er bestemt af høj kvalitet.
Samtidigt har vi kunne se at det er et stort aktiv at være udleveringssted for magasinet. Samlet set har det på 2 måder skabt kundestrøm i Butikken, og god omtale.

Indehaver Lene Olsen
Nipsehylden i Charlottenlund


– Efter annonceringener min omsætning steget med 50% og jeg får flere henvendelser om borydning.

Daglige ledere Tilde Christensen Olsen og Jilly Høi
Address i Hellerup


– Vi troede ikke på annoncer og det tog NORD 1 år at få os med. Nu bliver vi stoppet i børnehaven og hører at folk har set og læst om os i NORD og vi fået flere besøgende. Vores salg er steget med 20%.

error: Content is protected !!
X