Vælg en side

Annoncering


Nordsjællands stærkeste livsstilsmagasin

Med 2.550 adresser i 16 byer er NORD Magasinet vokset til at være Nordsjællands stærkeste lokale livsstilsmagasin. Et lækkert magasin i taskestørrelse, der er målrettet butikslivets trivsel, og som læses af unge og ældre i områdets butikker, skønhedsklinikker, restauranter, cafeer, venteværelser, frisører, banker, ejendomsmæglere, håndværkere, cafeer, bagere, delikatesseforretninger, og virksomheder i Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst. Fra Hellerup til Rungsted Kyst underholder og inspirerer NORD Magasinet med historier om lokale ildsjæle, tendenser og spændende temaer og ikke mindst nyt fra områdets unikke butikker, så kunderne vælger at shoppe lokalt fremfor på nettet.

Om NORD Magasinet:
NORD Magasinet er det lokale shopping og livsstilsmagasin, der er GRATIS og omdeles direkte til ca. 2.550 hotspots og udvalgte caféer, fitnesscentre, frisører, skønhedssaloner, hoteller, modebutikker, smykkebutikker, optikere, spisesteder og behandlere m.m., hvor forbrugerne er aktive og shopper.

Vores oplag og læsere:
Stor lokal synlighed med et oplag på 14.000 eks. pr. udgave (70.000 eks. pr. år) – 5 gange årligt. Formatet er 17 x 24 cm og nemt at have med i tasken. Du bliver synlig for mere end 45.000 læsere i lokalområdet – fra Hellerup til Rungsted Kyst.

NORD Magasinet udkommer i Nordsjælland:
Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst.

NORD Magasinet giver dig:
Respons fra Danmarks højeste indkomstgruppe. Dine kunder besøger dig lokalt for at få et gratis magasin. Dine produkter får større opmærksomhed og bliver husket bedre med redaktionelle annoncer.

NORD Magasinets temaer:
Du kan let finde et tema, der passer til dit behov. Du får et reklamebureau med i prisen inkl. grafiker, journalist, fotograf og en chefredaktør der har mange års erfaring fra medie- og reklamebranchen og som ser alt igennem for at forbedre dit mersalg.
nord-magasinet.dk/udgivelser/

 

Vil du være med?

Vi har udviklet nogle helt specifikke annonceringsmuligheder, som alle er afprøvet
og har vist sit værd igennem mersalg.


Redaktionel annonce:
Journalistiske nyheder og artikler om din butik/virksomhed. Vi udbreder kendskabet til din butik/virksomhed/produkter ved at fortælle den gode og informerende historie, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

NORD deal:
Kupon med slagtilbud, som giver direkte respons, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

Spot:
Produktomtale med billeder og priser, sat op i NORD Magasinets design og uden logo.

Færdig annonce:
Få det som du ønsker med eget logo, billeder og tekst.

Flyer:
Få din egen A5 flyer som et indstik i bladet. Du får 14.000 flyers uddelt. Tryk på begge sider, i 4 farver og på 250 g. papir. Der ligger kun 3 forskellige flyers i hvert blad. Stor effekt – som at få to forsider.

NORD Magasinet udkommer 5 gange om året i Hellerup, Ordrup, Gentofte, Vangede, Charlottenlund, Dyssegård, Søborg, Klampenborg, Vedbæk, Skovshoved, Skodsborg, Nærum, Taarbæk, Østerbro, Hørsholm og Rungsted Kyst.

Vedr. annoncering eller møde om at høre mere om hvad vi kan gøre for dig,
så ring til Rina Mardahl på mobil 20 62 77 62 / 39 90 80 70
eller send en mail om spørgsmål til rina@nord-magasinet.dk.

 

 

NORDs kunder fortæller hvordan de har fået mersalg ved annoncering i magasinet

error: Content is protected !!
X