NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

NORD Magasinet står bag årets største julemarked i Gentofte kommune.

Skovriderkroen – inde og ude – lægger rammerne til magasinets storstilede julemarked, der byder på alt fra julemand, Luciaoptag, Dennis Knudsen-show, borgmestertale, sceneunderholdning og masser af boder med juleshopping og julelækkerier.

NORDs julemarked på Skovriderkroen

Fredag 18. november kl. 14-20
Lørdag 19. november kl. 10-18
Søndag 20. november kl. 10-18

Se mere info på: Nord-magasinet.dk/julemarked

 

FBS Massage udvider til Hellerup

FBS Massage udvider til Hellerup

Klinikken blev oprindeligt etableret tilbage i 1992 og har ligget i 30 år på Frederiksberg. Nu udvider vi til Strandvejen 98 i Hellerup. Vi tilbyder massage, akupunktur, cupping og zoneterapi.

Ny bog med 70 lækre  og smukke snacks til  selskab & fest

Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

Få trådløs lyd High-Performance  Audio

Få trådløs lyd High-Performance Audio

High-Performance Audio i hjertet af København har fingeren på pulsen bl.a. med de bedste løsninger inden for trådløs lyd. Besøg butikken tæt på Nyhavn og oplev KEF LS60 Wireless, nyeste teknologi inden for trådløs lyd – bedre bliver det simpelthen ikke.


error: Indhold er beskyttet.
X