Vælg en side

NORD Julemarked blev en stor succes fra start til slut og baner vejen for to årlige events. Et jule- og et sommermarked.

De mange fine telte egnede sig perfekt til julemarkedets store shoppingområde.

Fredag den 18. november 2022 kunne NORD Magasinet slå dørene op for et ambitiøst event, der længe havde været i støbeskeen. At gøre magasinet levende til glæde for alle, og det skulle selvfølgelig være et julemarked. Noget, der havde manglet i Gentofte, mente NORDS redaktør Rina Mardahl, der kæmpede hårdt for at få alle detaljer på plads inden åbningen.

Sirius oplyste pladsen med flotte lys.

Adressen var den mondæne Skovriderkroen. Et oplagt valg, fordi Skovriderkroen har store faciliteter ude som inde og ligger naturskønt med terrasser og udsigt til grønne arealer og Øresund.

Julemanden bød gæsterne velkommen.

Julemanden kom naturligvis også forbi.

Mere end et julemarked

Med julemand, gratis ponyridning, 160 smukt dekorerede juletræer med lys fra Sirius, bjælkehytter, 200 halmballer, selvlysende rensdyr og boder med gløgg og æbleskiver levede NORD Julemarked op til et klassisk julemarked, men når man bevægede sig rundt blandt det store opbud af stande med alt fra skønhedsprodukter og behandlinger, design, kunst, tøj og interiør var julemarkedet også til inspirerende shopping.

Kreative børn og voksne besøgte kreateltet.

Mange børnefamilier var forbi til julehygge.

Børnene havde en fest

Til børnene, deres forældre og bedsteforældre var der gjort ekstra ud af det. Særligt det store børnetelt var fyldt med kreative aktiviteter. Derudover også ponyridning og børneunderholdning.

Ponyridning for de små var populært

Børnefamilierne hyggede sig rigtigt, og det har NORD taget til sig. Næste års sommer- og julemarked vil derfor have endnu mere til børnefamilierne. Foruden ponyridning også fiskedam og minitogbane, mens børneteltet bliver dobbelt så stort med balloner og masser af aktiviteter.


Borgmester Michael Fenger var også på NORD Julemarked.

Charlotte Bircow havde en stand med sundheds- og skønhedsprodukter. ’Elvis’ underholdt med sit Elvis Christmas Show.

Skuespilleren Amin Jensen var på scenen.

Udsøgte bobler fra Champagneuniverset. Konkurrence bl.a. med stjernekokken Jonathan Berntsen fra The Samuel. 

Tidens smukke kurve fra Bambusflet.dk. Martin Brachér havde klædt sig på til årstiden. Kim Wagner spillede for et fremmødt publikum.

Underholdningen

Lægger man hele underholdningsdelen oveni som bestod af en scene med masser af optrædende – bl.a. koncerter med ’Elvis’ og Kim Wagner, hårstyling, vinblindsmagning, foredrag med Janni Ree, sprængte NORD rammerne for et traditionelt julemarked.

Mange glade gæster

I alt 7.500 gæster kiggede forbi 18.-20. november. Foodcorner-området, hvor scenen var placeret og omgivet af en masse boder med baristakaffe, vine, øl, flæskestegssandwich, gløgg og æbleskiver, samt borde og bænke med varmende tæpper og lammeskind, blev hurtigt et naturligt samlingspunkt. Det gik ikke stille for sig, og julemarkedet viste sit værd som det første i rækken af de to årlige begivenheder for hele Gentofte Kommune, Nordhavn, Østerbro og Lyngby, som NORD planlægger i samarbejde med bl.a. Sirius og Skovriderkroen.

Gæsterne stod i kø, da julemarkedet slog dørene op.

Mange fine stande på 1. sal i Skovriderkroen.

NORD Sommermarked og Julemarked 2023

Glæd dig til at NORD gentager succesen med dette års NORD Sommermarked og NORD Julemarked. Endnu flere stande, aktiviteter, gratis børneunderholdning, shopping og inspiration til ham & hende, have og indretning, koncerter og hygge med god mad og vin m.m. på Skovriderkroen. Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund

 


error: Indhold er beskyttet.