Vælg en side

Kom i form

Specialdesignede såler kan ændre dit liv

Specialdesignede såler kan ændre dit liv

Smerter i knæ og fod i forbindelse med løb og lange gåture sendte NORDs redaktør til Sålespecialisten, som er en del af det store sundhedshus Moving House. Får en hel times grundig gennemgang af mine fødder med scanning, undersøgelse af mobiliteten, af fødderne og videooptagelser af min gangart af sålespecialist Jørgen Pedal Nielsen.

læs mere
Shop i form med Michaela Theibel

Shop i form med Michaela Theibel

Jeg bliver tit spurgt ind til, hvilket træningstøj samt gear jeg bruger. Så her er min ultimative liste over musthave work-out items. Det er vigtigt at føle sig lækker og godt tilpas, når man træner – det giver motivation. Januar kan ofte virke som en trist måned, så lad os få lidt farver på og få gang i kroppen.

læs mere
Kom i form med sunde vaner

Kom i form med sunde vaner

Sunde tarme – stærkt immunforsvar: I Sunde tarme – stærkt immunforsvar dokumenterer lægen Emeran Mayer, hvor væsentligt det er, at vi gør noget ved vores tarmes sundhed, da ændringer i tarmens mikrobiom påvirker vores modtagelighed for infektionssygdomme som fx Covid-19, samt udviklingen af en lang række kroniske sygdomme.

læs mere
Løbelog fra Stelvio bjerg-passet

Løbelog fra Stelvio bjerg-passet

Tommy Ulse fortæller her om sin ultimative bjergløbeudfordring: At løbe til toppen i Alpernes næsthøjeste bjergpas, Stelvio-bjergpasset. 48 hårnålesving fra byen Prato allo Stelvio og op til toppen af det 2.757 meter høje bjerg Stelvio på under tre timer.
Løbsdagen 28. august 2021: Starten gik fint. Kroppen skulle lige vænne sig til stigningen, og pga. dårlig hals var jeg udfordret med vejrtrækningen, men ellers veludhvilet og vel­hydreret. Vejret var fint med ca.18 grader i bunden af bjerget. Pulsen lå noget højere end ved min træning på løbebåndet, så tempoet blev sat lidt ned. Efterhånden som jeg kom længere op, og i takt med at stigningsprocenterne steg, blev det hårdere. Jeg både overhalede og fulgtes med flere cykelryttere, og som eneste løber på bjerget, tiltrækker man sig også lidt opmærksomhed. Fik mange søde kommentarer og tilkendegivelser fra cykelryttere og motorcyklister, og den slags giver jo dejlig energi.

læs mere
Gale geniale gadgets

Gale geniale gadgets

Vinter-OL står for døren, men har du ikke indløst billet til Beijing kan du købe både guld, sølv og bronze i gadgets. For en sportsnørd er der nemlig ikke noget som at kunne måle og veje enhver præstation ned i mindste detalje. Her er nogle af de mest gale og geniale gadgets til sport i 2022. Klogt Sjippetov: Tangram sjippetovet er et fremtids-makeover af det traditionelle sjippetov. Hele 23 LED’er og et væld af magnetiske sensorer kan overvåge træningsdetaljer, kalorieforbrænding og endda logge dataene.
Klogt sjippetov! Set hos Apple.com til 699 kr.

læs mere
Tab dig 10 kilo på 3 uger med chefredaktørens slankekur for 2024

Tab dig 10 kilo på 3 uger med chefredaktørens slankekur for 2024

Jeg selv har været på kuren to gange i mit liv, fordi den virker fantastisk! Noget af det bedste er, at den kickstarter en lyst til at fortsætte den sunde levevis fremover. Det vigtigste er selvfølgelig, at den virker, og dét gør den, så længe, du følger den helt korrekt. Det kræver kun en smule planlægning, indkøb og daglige raske gåture på 20-30 minutter, og så skal du spise hele seks gange om dagen. 

læs mere
error: Indhold er beskyttet.