Vælg en side

Du kan give tankemylderet frikvarter hos AP Sund, hvor bevægelse og ikke mindst vejrtrækning spiller hovedrollerne.

Prøv at trække vejret. Helt ned i maven. Og glem mobilen. For nu skal krop og sjæl have fred for skærm, Facebook, arbejde og krav om succes. Vi lever i en stresset verden og har behov for et helle. Det findes i AP Sundhedscenter i Charlottenlund, som i knap 25 år har gjort en forskel for mennesker udfordret af smerter, skavanker og sygdomme.

Her er ro og balance, selvom der er nok at se til. Behandlerteamet på 15 professionelle osteopater, fysioterapeuter og trænere hjælper dagligt mennesker i alle generationer til bedre livskvalitet.

På programmet står bl.a. en eftertragtet og meget motiverende rygskole til computerstive kroppe og alle med ondt over lænden, generel genoptræning, behandling af sportsskader og træning af seniorer i samarbejde med Gentofte Kommune.

Skræddersyet forløb

Sundhedscenteret består af en behandlerafdeling og en træningsafdeling. Benytter man sig af begge dele, får man det bedste af to verdner: Osteopaterne behandler hele kroppen – nerve- og organsystemet, muskler og skelettet – og finder årsagen til symptomerne. Fx kan årsagen til knæsmerter sidde i nervesystemet. Fysioterapeuterne er dygtige til hele bevægeapparatet. I kombination med begge behandlingsmetoder tilbyder AP Sundhedscenter specialist-træning og skræddersyede forløb til et sundere og mere harmonisk liv.

Der er smil på læben, når der bliver trænet i Sundhedscenteret.

Nærvær er en hjertesag

Træningsdelen består af styrketræning med det nyeste udstyr inden for medical fitness og et komplet pilates-studie. Der er altid undervisere til stede, så du kan få hjælp til at lave øvelserne rigtigt.

Populært er ikke mindst holdtræning, hvor holdene består af maksimalt 10 deltagere. Nærvær er nemlig en hjertesag for behandler- og trænerteamet. For kun med tid og nærvær kommer vi i mål med vores sundhed. Og dét er i virkeligheden, hvad det handler om hos AP Sund: At få adgang til sin egen krop.

Det store AP-team med osteopater, fysioterapeuter og trænere.

Sundhed starter med vejrtrækningen

Den rigtige vejrtrækning er derfor afgørende, når man bliver en del af ”AP Sundhedscenter-familie”. Som osteopat og medindehaver Gorm Alex Petersen forklarer, så starter de fleste moderne menneskers problemer med vejrtrækningen.

Derfor kan du også gå på en vejrtrækningsskole. Her er der næsten-garanti for et udbytterigt forløb til dig, der slås med luftsvejslidelser, søvnproblemer, stress- og livsstilsproblemer og hovedpiner/migræner. AP Sundhedscenter samarbejder også med speciallæger og modtager patienter med henvisning fra Danmark og sundhedsforsikringer.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.