NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Kok interviewer kok

Stjernekokke på Parsley Salon

Stjernekokke på Parsley Salon

Få en stjernemenu skabt af kokkemastodonter som Nicolai Kirk, Per Hallundbæk, Mikkel Maarbjerg og mange andre på Parsley Salon, og bliv samtidig en del af et ambitiøst bogprojekt om, hvordan vores pølsenation blev til en gastronomisk sværvægter.

læs mere
Transformatoren Thomas Rode

Transformatoren Thomas Rode

Allan Schultz Dluzen fra Parsley Salon interviewer denne gang Thomas Rode. Kokken, som forlod drømmestillingen som køkkenchef for Kong Hans Kælder for at hellige sig stenalderkost og sundhed og nu er på en ny mission: At lære Danmark at spise rigtigt. For mig har Thomas Rode altid været forbundet med transformation og hårdt arbejde. Før han passioneret kastede sig over stenalderkost og sund livsstil, stod han i spidsen for Danmarks første gourmet­restaurant Kong Hans Kælder. Som et relativt ubeskrevet blad overtog Thomas roret efter legendariske Daniel Letz, der havde skaffet Kong Hans og Danmark den første Michelin-stjerne i 1983.

læs mere
Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Kok interviewer kok — Mastodonten: Den Røde

Allan Schultz Dluzen fra Parsley Salon interviewer sin ven og kollega Claus ’Røde’ Christensen. Baggårdsroden, der blev en af dansk gastronomis toneangivende kokke. Som en af pionererne på den rejse Danmark som madland har været på – ’fra pølse­nation til gastronomisk topdestination’ – er Claus Christensen. Bedst kendt som ’Den Røde’ med reference til hårpragten såvel som hans legendariske restaurant Gammel Mønt. Den rødhårede, rapkæftede, livsnydende kok, som har været i faget i snart 50 år, er simpelthen indbegrebet af kvalitet og klassicisme.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X