Vælg en side

Spa & Wellness

Timeout i AIRE Ancient Baths

Timeout i AIRE Ancient Baths

Luksuriøse termiske bade AIRE Ancient Baths, der bl.a. findes i New York, London, Chicago, Barcelona og Sevilla, er kommet til Danmark. Følg med NORDs redaktør i Carlsbergs historiske bygninger fra 1886 top restaurerettil at huse det internationale spa-hotspot. Faktisk er jeg ikke særlig vild med spa, fordi jeg hurtigt keder mig ved at ligge stille. Men allerede nedgangen til AIRE Ancient Baths, som ligger i Carlsbergs gamle kældre under det, der i dag er Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, vækkes mine sanser så meget, at mine forbehold fordufter.

læs mere
Hvem vil ikke overnatte 15  meter over jorden?

Hvem vil ikke overnatte 15 meter over jorden?

NORDs redaktør oplevede et helt andet bud på et luksus-retreat på THEKRANE i Nordhavn. En gammel kulkran forvandlet til et eksklusivt etværelseshotel og mødelokale for virksomheder. Jeg elsker de små ture væk fra de vante rammer. Med mig selv, en god veninde eller min datter. Men retreat i en gammel kran? Jeg havde hørt om THEKRANE før. En tidligere kulkran, som står 15 meter over jorden midt i Nordhavns gamle industrihavn.

læs mere
Hot yoga og saunagus – Mit nye detox-redskab  til at stresse helt af med

Hot yoga og saunagus – Mit nye detox-redskab til at stresse helt af med

Hver session starter i Wellcomes lækre yogasal. Hold-lederen er Lila Cristine Lutz, kaldet Lila. Hun er roen selv. Rank og klædt helt i hvidt. En erfaren healer og yogalærer der dygtigt guider os igennem yogastillingerne i det 37 grader varme lokale. Det er som at være i en anden verden.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.