Vælg en side

Statement Academy er luksus-skønhedskæden Statement Copenhagens nye akademi. Highend-uddannelse til dig, der drømmer om en ny karrierevej, eller allerede er i skønhedsfaget men ønsker at tage en overbyggende masterclass.

I naturlig forlængelse af Statement Copenhagen-kædens store succes som branchens 5- stjer-nede skønhedsklinikker findes nu også et Statement Academy. Igennem årene, hvor Statement Copenhagen har haft vokseværk – senest er Trianglen på Østerbro og Aarhus kommet med, så der nu er otte Statement Copenhagen-klinikker – er man gået højt op i at efteruddanne sit eget personale. Indehaver bag Statement Copenhagen, Louise Find, ser det derfor som en helt naturlig udvikling at udbrede Statements knowhow og viden inden for skønhed og velvære for alle.

Det nye akademi fokuserer især på behandlingsdelen.

Behandlingerne er i centrum

− Vores fokus ligger i at dygtiggøre kursisterne i behandlingerne, så de føler sig trygge i at udføre dem, og samtidig kan udføre dem på det plan og med den professionalisme, vi selv har søgt efter i branchen i vores egen rekrutteringsproces, lyder det fra Louise Find.

Akademiet ligger i en fin gammel bygning på Frederiksberg. Her er knap 200 kvadratmeter skønhedsunivers. Statement Copenhagen udbyder 40 kurser inden for det unikke Statement-univers, som er specialiseret i eksklusive skønheds- og velværebehandlinger. Alt i højeste kva-litet. Du behøver dog ikke tage alle 40 kurser, som akademiet udbyder, men kan vælge blandt de mange specialkurser i kategorierne negle, makeup, hår, ansigts-behandlinger og massage.

Statement Academy udbyder skræddersyede kurser på alle niveauer.

Beauty med forretningsforståelse

Kurserne er oplagte til dig, der drømmer om en ny karrierevej. Måske som den bedste negletekniker? Så skal du tage akademiets CND-basiskursus. Her lærer du at lave negle som en professionel. Det særlige ved Statement Copenhagens kurser og undervisnings-filosofi er, at man ud over at blive den bedste be-handler, også lærer produkterne indgående at kende samt lærer, hvordan man driver en forretning.

− Hos os bliver du ikke bare en superdygtig behandler, men du får også kommerciel forståelse for at drive det som en forretning. Vi underviser i salg, ledelses-forståelse, og hvordan man sætter et team sammen. Fordi det er fuldstændig afgørende, hvis du skal have succes, fastslår Louise Find.

Drømmer du om at lave negle som en professionel?

Stipendium

Vælger man at tage alle 40 kurser, får man en samlet pakkepris og har samtidig mulighed for at søge arbejde hos Statement Copenhagen efter endt kursusrække. Akademiet udlodder årligt to stipen-dier, som kan søges af dem, der har et brændende ønske om at komme ind i skønhedsbranchen, men som ikke har det finansielle rådighedsrum på nu-værende tidspunkt til at gennemføre de 40 kurser, som udgør hele Statements forløb på to år. 

Masterclasses

Er du allerede i skønhedsfaget som frisør, makeup-artist, kosmetolog eller massør, er der også master-classes. Måske du som frisør ønsker at blive bedre til brudeopsætning. Uanset hvad du vælger, møder du engagerede undervisere fra både Statement Copen-hagen og deres samarbejde med Balmain, Nimue, Comfort Zone og CND. Akademiet har både danske og internationale undervisere med mange års erfaring. Holdene er små med 8-12 deltagere og med rig mulighed for 1:1-sparring, så man virkelig kan fordybe sig i faget. Hvert kursus afsluttes med diplom.

Statement Academy ligger på Frederiksberg.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.