Vælg en side

Om Belnatur

Belnatur Kosmetisk Klinik er en moderne, smuk og eksklusiv klinik i hjertet af Hellerup i en villa samt klinik i Roskilde.

God stemning kombineret med luksus
I klinikken lægger vi stor vægt på god atmosfære som mærkes i det øjeblik du træder ind i ad døren.

Vi tilbyder en sjælden blanding af luksus, velvære, skønhed og god stemning, kombineret med nye og innovative behandlinger, der giver mærkbare og synlige resultater.

Vores behandlinger
Vi laver alle behandlinger indenfor skønhed som kosmetiske behandlinger, botox, filler, laser, Hifu ultherapy, kemiske peelinger, microneedling, ansigtsbehandlinger, slankebehandlinger, eyelash extensions, negle, vipper og bryn, voksning mm.

Vi har specialister indenfor de forskellige behandlinger der sørger for at du får den bedste oplevelse og det bedste resultat på din behandling.

Der lægges stor vægt på at have god tid til den enkelte klient ligesom behandlingerne foregår i egen, ugenert og eksklusiv kabine isoleret fra hverdagens stress og jag.

Kosmetiske behandlinger
Wellness

Åbningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-15

Vores behandlinger

Botox/filler 
Fedtfrysning
Kemiske peelinger
Microneedling
Slankebehandlinger
Ansigtsbehandlinger
Eyelash Extensions
Negle
Vipper, bryn, voks m.m.

Belnatur kosmetisk klinik
Frederikkevej 12
2900 Hellerup

Belnatur kosmetisk klinik
Gullandsstræde 5
4000 Roskilde
Telefon 39 40 00 99
cliniquebelnatur.dk

Følg os

Clinique Belnatur

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

Der findes et hav af forskellige skønhedsbehandlinger, og det kan være svært at finde ud af hvilke behandlinger er bedst. Derfor har NORD samlet nogle af de nyeste og bedste behandlinger i Nordsjælland. Om du går og har brug for lidt forkælelse til din hud og dig selv, eller går og døjer med et hudproblem som acne eller rynker, så har vi samlet nogle forskellige ansigtsbehandlinger, som du kan finde i vores lokale skønhedsklinikker.

læs mere
Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.