Vælg en side

Er drømmen en glansfuld, gennemfugtet og elastisk hud? Så prøv en kur med Restylane Skinbooster hos Clinique Belnatur, hvor de er eksperter i at hydrere huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig med en ungdommelig glød.

I den smukke herskabsvilla på Frederikkevej i Hellerup er Marianne Giske og hendes vel­uddannede behandlere specialister i et hav af forskellige skønhedsbehandlinger. Lige nu hitter Skinbooster behandlingen fra Restylane, der virker som den rene foryngelseskur. Her genoprettes huden blidt og naturligt indefra.
”Alt fra ansigtet til de udsatte og sarte områder som hals, hænder og brystparti kan have glæde af en udglattende Skinbooster-kur. Og har du ar efter acne, kan behandlingen også gøre underværker”, forklarer Marianne Giske, der også bruger Skinbooster til knæ, fødder og balder.

 

Øverst: Skinbooster-behandling af kragetæer og fine linjer under øjnene. Nederst: Behandling af ar efter acne.

 

FORYNGENDE FORVANDLING

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret hyaluronsyre og 98% vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Selve behandlingen foregår ved skånsomt at injicere Skinboosteren i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Resultatet er en synligt forynget hud og en mere spændstig hudstruktur med fornyet glød.
Clinique Belnatur anbefaler en kur over 3 gange med et interval på 4-6 uger for et optimalt resultat. Også til mænd.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

Der findes et hav af forskellige skønhedsbehandlinger, og det kan være svært at finde ud af hvilke behandlinger er bedst. Derfor har NORD samlet nogle af de nyeste og bedste behandlinger i Nordsjælland. Om du går og har brug for lidt forkælelse til din hud og dig selv, eller går og døjer med et hudproblem som acne eller rynker, så har vi samlet nogle forskellige ansigtsbehandlinger, som du kan finde i vores lokale skønhedsklinikker.

læs mere
Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.