Vælg en side

NORD Deals

Hollywoods-stjernernes hemmelighed

Hollywoods-stjernernes hemmelighed

I den eksklusive kosmetiske Clinic-U udfører æstetisk sygeplejerske Pernille Ungermann små mirakler med Hollywoods nye yndlingspeeling PRX-T33. En lille hudforskønnende revolution, der giver synligt yngre, smukkere og glattere hud samt forbedrer ansigtsrødme, hyperpigmentering, acne-ar og solskader. Uden downtime, rødme eller afskalning. Gå på job bagefter.

læs mere
SMØRBAGTE FRISTELSER

SMØRBAGTE FRISTELSER

Brødet er bagt på egen surdej. Croissanterne er smørbagte og dufter af Paris. Wienerbrødet er dansk, når det er bedst, og flødekagerne skabt af kompromisløse råvarer. Få 25% rabat på lagkager og kagemænd.

læs mere
FÅ OP TIL 50% RABAT med NORD Deals

FÅ OP TIL 50% RABAT med NORD Deals

Nye madsteder, skønhed der rykker, body sds, gourmet og få renset dine dyner. Hvorfor ikke prøve det hele med en god rabat oveni hatten? Med NORD deals får du mulighed for at spise lækkert, se bedre ud, få nye oplevelser i dit eget område og samtidig spare penge!

læs mere
Afstressende  superbehandling

Afstressende superbehandling

Du behøver ikke være syg for at få det bedre. Kæberne opsamler al vores ubalance i hele kroppen, bl.a. toxiner, traume, frygt og dermed smerter. Også smerter på ben, knæ, underben og ankler kan vise sig ved ondt i kæberne. Få disse afspændt på en blid, men effektiv måde hos kinesiolog Ulla Claudia Thor-Jensen. Er du øm i kæberne, skærer eller bider du tænder, eller ikke nemt kan åbne munden? Føler du dig stresset og presset? 50 min. afstressende behandling målrettet kæberne.

læs mere
Røgfri på 1 time

Røgfri på 1 time

Hypnose udført af hypnoterapeut Jeanette Briem får 9 ud af 10 til at kvitte cigaretterne. Behandlingen sletter alle de dårlige undskyldninger, så du helt glemmer at ryge.

læs mere
Nye læber og bryn hos LOOKS COPENHAGEN

Nye læber og bryn hos LOOKS COPENHAGEN

Beatrice Osbæck er som erfaren og dygtig mikropigmentist og vippetekniker ekspert i semipermanent makeup. Hun laver øjenbryn, vipper, permanent eyeliner og læbepigmentering, og er især kendt for sit naturlige resultat.

læs mere
GLAT, BLØD OG HÅRFRI MED LASER

GLAT, BLØD OG HÅRFRI MED LASER

Den kolde diodelaser er markedets mest effektive maskine. Den er skånsom og effektiv hårfjerning. Og garanti for resultater fra første behandling.
Tilbuddet giver 20% på alle laserbehandlinger – også den populære kombinationsbehandling af underben, armhule & brazilian.

læs mere
Fedtreduktion med prisvindende teknologi

Fedtreduktion med prisvindende teknologi

Prisvindende fedtreduktion baseret på microw ave-teknologi. Kontrollerede varmebølger nedbryder fedtceller uden at skade det overliggende væv. Effektiv til de genstridige fedtdepoter og virker mod cellulitis og slap hud, da Onda Coolwaves også stimulerer kollagendannelsen.

læs mere
By Ann-Chéri, REVOLUTIONERENDE  HUDOPSTRAMNING

By Ann-Chéri, REVOLUTIONERENDE HUDOPSTRAMNING

Kosmetologen Ann-Chéri har mange års erfaring fra egen klinik. Hendes populære AHA frugtsyrebehandling har eksfolierende effekt, der sætter gang i hudens cellefornyelse. Huden efterlades friskere, fastere og glattere med smuk glød. Har anti-age effekt og er også perfekt til acnehud. AHA frugtsyre er en revolutionerende anti-age behandling, der synligt forskønner huden. Behandlingen giver en glattere, yngre og sundere hud. Kan også afhjælpe acne og pigmentpletter. En behandling tager ca. 60 min.

læs mere
Få et flot smil med Invisalign hos klinik Holstein

Få et flot smil med Invisalign hos klinik Holstein

TANDRETNING med Invisalign og BLEGNING. Invisalign-behandlingen består af en serie af næsten usynlige og aftagelige skinner, som er skræddersyet kun til dig. Efterhånden som du skifter hver skinne, bevæger dine tænder sig lidt ad gangen uge for uge, indtil de er rettet ind til den ønskede stilling. Samtidig får du en flot tandblegning. Få rettet skæve tænder eller mellemrum. Tandretning af 1 kæbe (over- eller undermund) med max. 2 mm. korrektion, inkl. en flot tandblegning. Det viste billede er fra en dyrere behandling.

læs mere
2 retter Thai Takeaway

2 retter Thai Takeaway

Sund og velsmagende thaimad. Thai Cooking laver autentisk thaimad, som det skal være: Super delikat og smagfuldt, lavet med friske, eksotiske råvarer. De thailandske kokke tilbyder et hav af thai-klassikere, både som takeaway og til at nyde i restauranten. Åben alle ugens dage 12-22.

læs mere
Skal du flytte?

Skal du flytte?

Ny, lækker lejlighed eller skal dit firma flytte til nye, flotte lokaler? Det kan også være en udlandsflytning. Danmarks Flyttemand ApS klarer hele spektret af flytninger med service og kvalitet fra start til slut for private og erhverv. Indtast rabatkoden: NORDKUPON21, når du udfylder formularen på forsiden af danmarksflyttemand.dk.

læs mere
Drømmehår med flettemetoden

Drømmehår med flettemetoden

Helle Guld er en topprofessionel specialist med 18 års erfaring i hårpåsætning med flettemetoden. Tilbuddet udføres One2One. Kun 1 kunde af gangen i eksklusive og private rammer. Skal dine hårpåsætninger friskes op? Så få også 30% rabat på oprykning og 20% på ekstra hårkøb.

læs mere
Se yngre ud med Botox

Se yngre ud med Botox

Sikkerhed og tryghed er i højsædet hos Midase Clinic. Her udføres de kosmetiske behandlinger udelukkende af enten klinikkens egen læge eller den injektionscertificerede bioanalytiker. Du kan vælge mellem en lang række kosmetiske behandlinger med Botox og fillers og eksklusive skønhedsbehandlinger til ansigt og krop.

læs mere
error: Content is protected !!
X