Vælg en side

Få op til 48% rabat. Shop lokalt med magasinets eksklusive kuponer. Alle er lavet specifikt til vores læsere, som her får en enestående mulighed for at spare masser af penge på mad, take-away, brilleglas, behandlinger og meget mere.

Se alle NORD DEALS her

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Roma Rens: Fødselsdagsrabat

Roma Rens: Fødselsdagsrabat

Det er 24 år siden, at Roma Rens åbnede. Det professionelle renseri som vægter ny teknologi højt med miljørigtige maskiner. Roma Rens er et moderne renseri til virksomheder og private, og er et klorfrit renseri af hensyn til miljø og mennesker. Medlem af Dansk Renseri forening. Vi modtager også Forbrugsforeningenskort

læs mere
Nanocare: Slip for kalk og bakterier!

Nanocare: Slip for kalk og bakterier!

Slip for kalk på dit badeværelse. Få en luksuriøs badoplevelse med vores innovative nanobehandling. Den bakterieafvisende og rengøringsvenlige overflade sikrer vedvarende glans. Vedligeholdelsesfri elegance og langvarig wellness, der gør dit daglige ritual til en ren fornøjelse.

læs mere
SushiMania / Meny Nærum: Frit valg på alle hylder

SushiMania / Meny Nærum: Frit valg på alle hylder

SushiManias geniale koncept. I stedet for otte ens maki med laks, kan du hos SushiMania selv sammensætte din sushimenu. Med SushiMania’s geniale pick’n’mix-koncept får du nemlig kun det antal sushi af hver enkelt stykke sushi, som du foretrækker. SushiMania findes i hele Danmark. Nærmeste takeaways er Meny i Nærum og Illum i København.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.