Vælg en side

Søernes Privathospital

På Søernes Privathospital giver vi dig tryghed, kvalitet og de bedste plastikkirurger med mange års erfaring og en ekstensiv uddannelse.

Vores team er blandt landets førende specialister, og vi benytter os udelukkende af den nyeste teknologi og behandlingsmetoder, så du får den bedste behandling, i de bedste rammer.

Ekspertise og tryghed
Vi tilbyder alt i plastikkirurgi og vores ekspertise spænder fra body contouring og brystoperationer til næseplastik. Med den bedste behandling tænker vi ikke kun på konsultation og eventuel operation, men på hele forløb.

 

Og uanset hvilket medicinsk speciale du ønsker hjælp inden for. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg allerede fra start – at din speciallæge, ser dig, opererer dig og har ansvar for hele dit forløb, og at hele teamet arbejder passioneret og professionelt for dig.

Finansering
Du kan få behandling på Søernes Privathospital, hvís du er selvbetaler, er udvisiteret via det “Udvidede Frie Sygehusvalg” eller har en sundhedsforsikring, som har aftale med hospitalet. Søernes Privathospital tilbyder desuden i samarbejde med Basis Bank, finansiering af behandlinger. Hvis du ønsker det, kan du få lån rente- og gebyrfrit til udvalgte behandlinger inden for f.eks. søvn- og snorkekirurgi samt plastikkirurgi. Bliv godkendt online på få minutter.

Få personlig vejledning om dine behandlingsmuligheder ved en forundersøgelse. Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 30 60 00 97 eller info@soernesprivathospital.dk

Sundhed
Kosmetiske behandlinger

Åbningstider

​Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-17
Lørdag: 9-12
Søndag: 9-12

Søernes Privathospital ApS
Martinsvej 10
1900 Frederiksberg
Telefon 30 60 00 97
soernesprivathospital.dk
trinefogedhenriksen.dk

Følg os

Søernes Privathospital

error: Indhold er beskyttet.