Vælg en side

Som den første i Danmark er plastikkirurg Trine Foged Henriksen blevet ”Total Definer Master”. En titel, man kun får, hvis man tilhører den absolutte top af plastikkirurger, og har bevist, at man kan skabe drømmekroppe ’fra kæbe til knæ’ med den nye operation High Definition Liposculpture.

Vi er flere gange blevet klogere på plastikkirurgiens muligheder i selskab med dygtige Trine Foged Henriksen. Søernes Privathospitals ledende plastik-kirurg og ekspert i plastikkirurgiske brystoperationer og fedttransplantation, og som nu kan tilføje fremtidens superteknik inden for det, man kalder ”body-contouring” til sine ekspertiser: At forme –konturere – kroppen ved hjælp af avancerede teknikker inden for fedtsugning og fedttrans-plantation – også kaldet liposuction og lipoinjection. Fx høste fedtceller fra lår, som bruges til at skabe velformede bryster med eller definere kroppens linjer – fx taljen – og få muskler frem, der trods træning ikke vil manifestere sig skarpt nok. Med High Definition Liposculpture går man skridtet videre. Hele kroppen fra kæbe til knæ kan ændres.


Plastikkirurg Trine Foged Henriksen og Alfredo Hoyos, som er pioner inden for High Def Liposculpting

Internationalt mest avancerede sculpting-teknik
Ved High Definition Liposculpture kombineres kunst og videnskab med teknologi og kirurgiske teknikker for at opnå perfektion.
– High Definition Liposculpture er en kombination af kunst og videnskab. Vi fremhæver muskler og reducerer fedtfylde. Det er ligesom at lave en skulptur, hvor linjer af lys og skygger mellem musklerne kan skabe et mere atletisk udseende. Vi designer detaljeret omkring den enkeltes muskulatur, så resultatet også bliver bedre, når man træner, forklarer den nye Total Definer Master.


High Definition Liposculpture er også til mandekroppe.

Konturerede kroppe skal se naturlige ud
Det nye er bl.a., at man har mormorarmene med, og arbejder tredimensionelt på hele kroppen. Ved klassiske fedtsugninger reducerer man lokaliserede fedtdepoter. Ved High Definition Liposculpture ser plastikkirurgen kroppen som en helhed, reducerer fedtfylde strategiske steder og fremhæver muskler på arme, bryst, skulder, ryg, mave og lår. Men også hudens elasticitet, kropsbygning og dynamik kommer i spil til en High Definition Liposculpture-operation, uden at Trine Foged Henriksen som plastikkirurg skal definere den enkeltes ønske om en attraktiv krop.

Linjer af lys og skygger mellem musklerne kan skabe et mere atletisk udseende.

– Jeg tager altid den enkeltes ønske seriøst, ligesom jeg også siger nej til urealistiske ønsker. Men tendensen er den naturlige og universelle skønhed, hvor nogen af mine patienter ønsker en klassisk konturering med bløde kurver, mens andre ønsker et moderat eller meget atletisk udseende, og det fantastiske er, at med de nye teknikker og håndværk, er det muligt, lyder det passioneret fra Søernes ledende plastikkirurg.

 

High Definition Liposculpture

Man fremhæver kroppens egen anatomi og reducerer fedtfylden vha. flere teknikker inden for liposuction og lipoinjection (fedtsugning og fedttransplantation). Det er kunst og videnskab kombineret med avancerede teknikker til bodycontouring.

Total Definer Master

For at blive specialiseret i High Definition Liposculpture skal man som plastikkirurg udvælges og oplæres i mesteruddannelsen ”Total Definer Master” af Alfredo Hoyos. International pioner inden for plastikkirurgi og ekspert i at skabe naturlige drømmekroppe ved hjælp af kroppens eget fedt.

Pris 100.000 kr. – 120.000 kr. for helkropsbehandling

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.