Vælg en side

Skuespiller Paprika Steen og sangerinde Kira Skov mister ikke ansigtets naturlige mimik, når de får Alfa Omega Klinikkens unikke signaturbehandlinger.

Når man er skuespiller som Paprika Steen, og hvor følelsesregisteret skal kunne ses i enhver ansigtstrækning, skal man være
varsom med kosmetiske behandlinger. Derfor er det ikke et tilfælde, at Paprika Steen benytter Alfa Omega Klinikkens unikke måde at udføre kosmetiske behandlinger på. Alfa Omega Klinikken har en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger og har udviklet Alfa Omega-Signatur-behandlinger til mænd og kvinder fra 40-års alderen, som ønsker sig attraktive resultater uden at miste de mimiske træk eller se overbehandlet ud. Behandlingerne udføres ude-lukkende af erfarne kosmetiske sygeplejersker og
speciallæger i plastikkirurgi i den 320 kvadratmeter store skønhedsklinik.

Hud med wow-effekt
I spidsen for klinikken er kosmetisk specialsyge-plejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske Mitte Skjold, og som sammen med sit ekspertteam samlet har 20 års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger. Her kalder man sig gerne ’hudnørder’. Målet er at få huden til at ”shine” – der skal være wow-effekt. Alfa Omega Signatur, som er kombinationen af flere forskellige behandlinger, har vist sig bedst til at opnå en fantastisk hud – som jo også er vigtigt for en kendt skuespiller som Paprika Steen – uden at gå på kompromis med ens naturlige udseende.

Jeg har været rigtig glad for Mitte og hendes nænsomme behandlinger. Jeg har altid kæmpet lidt med min hud og har erfaret, at overbehandling forværrer min huds tilstand. Med Mittes signaturbehandling, som indebærer Deep Slim, kan jeg se en kæmpe forskel. Min hud er blødere, glattere og føles bare så meget bedre. Jeg anbefaler virkelig den behandling. Og så gør den ikke engang ondt. Det er 30 minutters afslapning i Mittes hænder.

Paprika Steen
Ambassadør for Alfa Omega Klinikken

Internationalt anerkendt plastikkirurg til Klinikken
Den anerkendte speciallæge i plastikkirurgi Farooq Nasseri, som har stor international erfaring inden for sit felt igennem 25 år, bliver nu en del af det dygtige Alfa Omega-team.

To kompetente verdner møder, når den kosmetiske skønhedsklinik med sit unikke 360 graders holistiske
indstilling til kosmetiske behandlinger, får plastik-kirurg og overlæge Farooq Nasseri med som plastik-kirurgisk konsulent.
− Vi er rigtig stolte og glade for at have fået en kapacitet som Farooq med i teamet, lyder det fra Mitte Skjold.
Farooq Nasseri kommer til at udføre plastikkirur-giske behandlinger. Bl.a. det populære kirurgiske Hollywood Lift®. Et mindre, men yderst effektivt indgreb, der strammer kæbelinjen op. Derudover tilbydes også øjenlågskirurgi, halsløft og mindre fedtsugninger.

Altid dit valg: Overlæge og speciallæge i plastikkirurgi Farooq Nasseri
Medlem af Den Danske Lægeforening, Dansk Selskab for Plastisk og Rekonstruktiv Kirurgi, International Society of Plastic and Regenerative Surgery og International Society of Aesthetic Plastic Surgery. Han behersker flere sprog, herunder svensk, dansk, engelsk og persisk. Som Alfa Omega Klinikkens plastikkirurgiske konsulent vil han stå for alle plastikkirurgiske forundersøgelser, operationer og behandlinger.

Imponerende resultater
Farooq Nasseri har arbejdet i både Danmark og Sverige og er især kendt for sit håndværk og brug af de bedste teknikker. Han er specialist i æstetisk kirurgi og har indgående kendskab til ansigtskirurgi, kropskirurgi, fedtsugning og fedttransplantation. Der er en aura af talent og beundring over overlægen. Hans resultater bliver altid beskrevet som imponerende og fremragende. Og så er han også vellidt blandt patienterne.

Igennem snart et år har jeg fået signaturbehandlinger med Profhilo og Hydrobooster hos Mitte. Det er min yndlingsbehandling, fordi den ikke ændrer noget ved mit ansigt, men giver huden en smuk glød og spændstighed.
Fine rynker glattes ud, og porerne reduceres eller kan ikke ses længere. På samme tid et meget subtilt og effektfuldt resultat. Og det er derfor jeg har valgt Mitte og Alfa Omega Klinikken. De repræsenterer et skønhedsideal, jeg kan identificere mig med, og hvor der ikke er en fast skabelon for, hvordan man skal se ud med respekt for alder og dine unikke træk. Jeg har med min signaturbehandling opnået en markant hudforbedring, uden at se overbehandlet ud.

Kira Skov
Ambassadør for Alfa Omega Klinikken

Mitte Skjold
Kosmetisk specialsygeplejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske med flere års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.