Vælg en side

Bag XO – opkaldt efter internetjargonen for kys og kram – står virksomheden Inxo A/S. Med i Inxo er bl.a. kultursociolog Emilia Van Hauen og iværksætter Hans Christian Vej, som begge har ageret forsøgskaniner. Få her deres helt egne personlige erfaringer med XO.

 

Hvad er XO?

Kosttilskud som øger mængden af molekylet nitrogenoxid (NO), som naturligt findes i kroppen. NO kaldes også ”mirakelmolekylet”, fordi det har en række egenskaber forbundet med generelt velbefindende, herunder sexlyst og mentalt overskud. XO er udviklet af et dansk iværksætterhold og lægeteam. Ideen opstod ved at læse om stoffet L-citrullin i vandmelon. Det går under navnet ”naturens viagra”, fordi det øger mængden af NO i blodet. Tilsat er også fransk strandfyr og C-vitamin. Alle komponenter tilsammen er blevet til et unikt produkt, som er testet i kliniske dobbeltblind placebo-kontrollerede forsøg. XO virker for 80 procent, og effekten holder i 4-6 timer.


Det lyder næsten for godt til at være sandt, men et nyt dansk kosttilskud booster alt det, du behøver energi til: Sex, præstationer, arbejde, overskud på en mandag. Men i modsætning til gængse kosttilskud sker virkningen med det samme.


Emilia Van Hauen og Hans Christian Vej. Glade ’forsøgskaniner’, der bruger XO-pulver til bl.a. at fjerne træthed, give mere lyst og til mental klarhed.

Styrker lysten
– Jeg bruger det til at give mig klarhed og fjerne træthed. Det virker helt anderledes end de klassiske koffein-baserede produkter, fordi XO giver et blødt kick uden negative effekter. XO fjerner ”bare” trætheden og giver en klarhed i hovedet, som jeg ikke har oplevet noget gøre før. Når jeg tager det før træning, giver det mig mere stamina og styrke. Og så virker det altså rigtig godt som forstærkning af den seksuelle lyst – både for kvinder og mænd. At vi i Danmark har udviklet et produkt, der styrker kvinders lyst, synes jeg er revolutionerende, så da jeg blev inviteret til at sidde i bestyrelsen, sagde jeg straks ja. Som jeg siger i min podcast serie: Ustyrlige kvinder har det sjovere.

Emilia Van Hauen, kultursociolog, forfatter, bestyrelsesmedlem,
TEDx speaker.

Skarp og på
– Jeg går rigtig meget op i sundhed og er nok lidt af en biohacker. Da jeg blev introduceret til Inxo og deres produkt XO for fire år siden, var jeg meget interesseret. Jeg valgte at købe en upside i selskabet, og siden har jeg læst op på nitrogenoxid, NO-molekylet, som XO går ind og booster produktionen af i kroppen. Det er noget af et mirakelmolekyle. Forskning viser, at der er fem specifikke ting, NO-molekylet har effekt på: Energi, hukommelse, immunsystem, anti-aging og det seksuelle. XO virker især for mig ved at give energi til hjernen. Jeg føler mig skarp og virkelig på. Det er et virkelig unikt produkt, der tager mig til næste niveau fysisk og mentalt.

Hans-Christian Vej, salgsdirektør i Inxo.


Emilia Van Hauen står bl.a. bag podcastserien Ustyrlige kvinder har det sjovere, og Hans Christian Vej er iværksætter og salgsdirektør i Inxo.

Q&A med Pouline Middleton, administrerende direktør for InxoI er spritnye på markedet, men hvad findes bag produktet?

Der er et stort og grundigt forarbejde bag XO, som strækker sig helt tilbage til 2011, da den danske entreprenør Jahangir Khan fik ideen og udviklede den i samarbejde med speciallæge Djamaluddin Zaferan, ph.d., der var ansat på Aarhus Universitetshospital. I 2016 blev virksomheden grundlagt. XO blev registreret hos Fødevarestyrelsen, og i 2020 fik vi det første patent. I august 2022 begyndte vi lanceringen i Danmark. Next step er det amerikanske marked.

Du har bl.a. skrevet den erotiske roman `En kvinde, tre mænd´. Hvorfor er det dig, der skal eksekvere XO?
Fordi derfor! (Pouline griner). Jeg blev headhuntet til stillingen, fordi Inxo ville have en, der ikke var bange for at tale om seksuel lyst, og fordi jeg har stor erfaring med at drive startups. Det er dejligt at opleve, hvordan de to spor for første gang spiller sammen til gavn for både produktet og min karriere.

Hvad er dine egne erfaringer med XO?
Da jeg selv blev ansat, syntes jeg det lød for godt til at være sandt, men nu bruger jeg det 3-4 gange om ugen til at booste vores sexliv og være skarp på kontoret.

Er det afhængighedsskabende?
Nej, ikke andet end at man bliver afhængig af at have det godt. Tag det en times tid før sex, men undgå at tage det alt for sent om aftenen, for hvem har brug for at være skarp, når man skal sove. Det er sikkert at tage XO.

Pouline Middleton er cand.merc., forfatter til flere bøger om kvinder og lyst, har bl.a. rejst 8 millioner euros til tech-iværksættere og har stor erfaring med international markedsføring.


Pulveret booster molekylet NO, som naturligt findes i kroppen, og som bl.a. giver energi.

Opløses i vand eller appelsinjuic.
Virker efter 45 min.
Køb som brevpulver 1×2 poser: 99 kr.,
4×2: 295 kr.,
10×2: 492 kr.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Karat,  kærlighed og  købmandskab

Karat, kærlighed og købmandskab

Apel Fine Jewellery er ikke kun en eksklusiv smykkeforretning, men en fortælling om passion, håndværk og kærlighed, der har overlevet tidens trends og kriser. Indehaver er Thomas Cloos Kruse, som i år har 30 års jubilæum som ejer af forretningen. Man skal ringe på klokken for at blive lukket ind i den eksklusive smykkeforretning på Store Kongensgade 58.


error: Indhold er beskyttet.