Vælg en side

Skovshoved Dyreklinik

Dyrlæge som almen klinik og specialiseret henvisningsklinik
Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven.

På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.

Ortopædiske og neurokirurgiske skader
På vores dyreklinik modtager vi henvisninger fra andre klinikker med dyr der skal i behandling for ortopædiske og neurokirurgiske skader. Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr til dyrlægerne på vores klinik. Under behandlingsprocessen vil vi være opmærksomme på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

Vores fagområde
Vores fagområde er behandling af mindre kæledyr/hobbydyr som hund, kat, gnavere og fugle. Vi diagnostiserer og behandler alle lidelser inden for disse dyregrupper.

Vores mål
Vores mål er at give den bedst mulige behandling til de syge dyr og samtidig formidle mest mulig forståelse om sygdommen og dens behandling til vores klienter. Vi mener, at viden om dyrets sygdom øger succesen af behandlingen og prioriterer derfor en kontinuerlig dialog til gavn og glæde for vores kunder.

Skovshoved Dyreklinik

Skovshoved Dyreklinik
Strandvejen 325
2920 Charlottenlund
Telefon 39 64 64 62
skovshoved-dyreklinik.dk

Følg os

Skovshoved dyreklinik

Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.