Vælg en side


Skovshoved Dyreklinik

Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.

På vores dyreklinik modtager vi henvisninger fra andre klinikker med dyr der skal i behandling for ortopædiske og neurokirurgiske skader. Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr til dyrlægerne på vores klinik. Under behandlingsprocessen vil vi være opmærksomme på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

Dyrehospital
Dyrlæge
Dyreklinik

Åbningstider

Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-16
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Behandlingstyper

Ortopædi, Intern medicin, Tandbehandling, tandskader, tandrens, tandrøgten, tandudrykning, forebyggende tandpleje, Kirogig almen og speciale, Øjenbehandling, Behandling mod allergi, Kikkertundersøgelse med led og mere, dyreallergi, parasitter, korsbåndsskader, løse knæskaller, frakturbehandling, diskusprolaps.

Skovshoved Dyreklinik
Strandvejen 325
2920 Charlottenlund
Telefon 39 64 64 62
skovshoved-dyreklinik.dk

Skovshoved dyreklinik

Er din hund bange for fyrværkeri?

Er din hund bange for fyrværkeri?

Mange hundeejere oplever, at hunden allerede ugerne op til nytårsaften ændrer adfærd. Ryster, savler, gemmer sig, forsøger at komme væk, hyler, er urolig og urenlig. Altsammen typiske tegn på angst. Dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne på Skovshoved Dyreklinik har stor erfaring med at hjælpe de nytårsangste hunde. Lige fra adfærdsregulering til medicinering.

læs mere
Vores kæledyr skal have det godt

Vores kæledyr skal have det godt

Indehaver og dyrlæge Claus Sloth tager temperaturen på tidens øgede krav til kæledyrenes trivsel, og hvad det betyder for livet på dyreklinikken. I disse specielle tider kommer vores kæledyr til at betyde endnu mere for os, end de har gjort før. De tilfører os ofte den tryghed og adspredelse, som vi har behov for, når vi oplever en krise, hvad end det er på det mere personlige plan eller – som nu på mere globalt plan.

læs mere
Nyhed / Skovshoved dyreklinik

Nyhed / Skovshoved dyreklinik

Få lys på din hund Gør din hund synlig i trafikken, når det er mørkt. Sæt derfor lygte og/eller reflekser på dens halsbånd eller sele, så trafikanterne kan se den. Det er også tid til at passe på hundens poter, når frosten sætter ind, og veje og fortove saltes....

læs mere
error: Content is protected !!
X