Vælg en side

De blodsugende mider er et voksende problem for ikke bare dyr, men også mennesker. Skovshoved Dyreklinik anbefaler forebyggende behandling allerede nu.

Hvert år bliver dyr og mennesker angrebet af et lille dyr, som knapt kan ses med det blotte øje. Får den fat i hundens eller din egen hud, vokser den hurtigt til dobbelt størrelse. Et ubehageligt bekendtskab, fordi den lille blodsugende mide, som en flåt er, kan overføre alvorlige sygdomme til både dig, din hund og kat.

Overfører sygdomme
Mest kendt er sygdommen borrelia, men også infek-tionen anaplasma og ikke mindst den farlige TBE-virus, som er hjernebetændelse. Skovshoved Dyreklinik anbefaler, at I aflægger et besøg i klinikken. De fore-byggende behandlinger er mange og forskellige, og hvordan de bedst virker, afhænger af dyret, dets størrelse og pels, samt hvor I opholder jer geografisk.

Tjek for symptomer
Dårlig almentilstand, feber, usædvanlig træthed, er vaklende eller har led- eller muskelsmerter. Søg dyrlæge!

Hvornår?
Forebyggende flåtbehandling iværksættes to gange om året i forårs- og sommersæsonen med opstart i marts.

 

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.