Vælg en side

Du behøver ikke længere valfarte udenfor kommunens grænser, når familiens firbenede medlem kommer akut til skade eller skal opereres. Birkerød Dyrehospital er simpelthen hele områdets døgnbemandede og avancerede dyrehospital.

I mange år måtte hunde og katte fragtes udenfor Nordsjælland i tilfælde af akut sygdom. Men sådan er det ikke mere. Birkerød Dyrehospital er med sine 1000 kvadratmeter og 50 ansatte Nordsjællands største henvisnings- og døgnåbne vagthospital. Døgnet rundt står dyrlæger og veterinærsygeplejersker klar til at tage imod dyr, der er kommet akut til skade eller er blevet syge.

Specialkompetencer og ny katteafdeling

Det kan være alt fra forgiftninger, mavedrejninger, frakturer, diskusprolapser, svære mavetarminfektioner og meget andet. I den normale åbningstid gælder det alle slags behandlinger og undersøgelser. Birkerød Dyre-hospital modtager også henvisninger fra din egen dyrlæge. Fx til ortopædiske operationer, avanceret udredning af hjertepatienter samt andre komplicerede lidelser. Som en ekstra service til kattene er dyrehospitalet i færd med at oprette en hel afdeling kun til dem.

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.