Vælg en side

2-årige Valentina kommer fra en af Dyreværnets ’grimme sager’, men med en ny ejer med hjertet på rette sted og en god del tålmodighed, er Valentina en rigtig hjerteknuser.

Valentina er en blanding af broholmer, labrador, boxer og rottweiler. Den mest sky og nervøse i kuldet på i alt fire søstre, som kommer fra et kummerligt liv kun med adgang til en lille hundegård og hårdhændet behandling. Efter at have været i hænderne på Dyreværnets dygtige folk, er hun tøet op. Viser sin søde og milde side som kuldets mest kælne hund. Og lige så legesyg og nysgerrig (babysteps) som sine søskende.

Hund med stort potentiale

Valentina skal ud til dig, som har tiden og overskuddet til at overtage tillidsarbejdet. Dig med forstand på hundesprog og med masser af omsorg og kærlighed til at tage små skridt ad gangen. Lære Valentina at det gode hundeliv er med berigende gåture, leg i indhegnet have og gerne i selskab med kastreret hanhund. Om du er single eller i forhold betyder ikke noget, bare der ikke er børn.

Adopter i stedet for at købe

På landets dyreinternater venter søde hunde på at blive adopteret. Valentinas adoption formidles i første omgang som et ’pleje-ophold’. Og er Valentina så heldig at blive adopteret, så kontakt Dyreværnet, som formidler andre hunde til adoption.

Læs om Valentina og alle de andre søde snuder  til adoption på dyreværnet.dk

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.