Vælg en side

2-årige Valentina kommer fra en af Dyreværnets ’grimme sager’, men med en ny ejer med hjertet på rette sted og en god del tålmodighed, er Valentina en rigtig hjerteknuser.

Valentina er en blanding af broholmer, labrador, boxer og rottweiler. Den mest sky og nervøse i kuldet på i alt fire søstre, som kommer fra et kummerligt liv kun med adgang til en lille hundegård og hårdhændet behandling. Efter at have været i hænderne på Dyreværnets dygtige folk, er hun tøet op. Viser sin søde og milde side som kuldets mest kælne hund. Og lige så legesyg og nysgerrig (babysteps) som sine søskende.

Hund med stort potentiale

Valentina skal ud til dig, som har tiden og overskuddet til at overtage tillidsarbejdet. Dig med forstand på hundesprog og med masser af omsorg og kærlighed til at tage små skridt ad gangen. Lære Valentina at det gode hundeliv er med berigende gåture, leg i indhegnet have og gerne i selskab med kastreret hanhund. Om du er single eller i forhold betyder ikke noget, bare der ikke er børn.

Adopter i stedet for at købe

På landets dyreinternater venter søde hunde på at blive adopteret. Valentinas adoption formidles i første omgang som et ’pleje-ophold’. Og er Valentina så heldig at blive adopteret, så kontakt Dyreværnet, som formidler andre hunde til adoption.

Læs om Valentina og alle de andre søde snuder  til adoption på dyreværnet.dk

Besøg NORDs kæledyr butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X