Vælg en side

Udbred budskabet og styrk salget med en sticker.

Sæt en sticker med et lokalt og positivt budskab på vinduet, posen eller silkepapiret. Produceret i et lækkert design med NORDs kendte statement og Gentofte-hjertet fra områdets vejskilte.
Lad statementet ”Vil du have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag” brede sig som ringe i vandet, når kunderne hver dag bliver mindet om det vigtige budskab med jeres helt egne stickers.

Sammen er vi stærke!

NORD er på en mission for at handle lokalt
Som redaktør for lokalmagasinet NORD har min mission hele tiden været at huske os alle sammen på på at bruge de lokale butikker fremfor nettet. For desværre er det sådan, at onlinehandel vokser med 20 procent hvert år. Dét bliver vi nødt til at gøre noget ved sammen. Her på redaktionen ved vi, at når læserne ser butikkerne og produkterne i lokalmagasinet NORD, så husker det dem på alt det spændende, vi har i vores område. Men vi kan gøre mere endnu. Det positive budskab skal gå endnu mere rent ind. Derfor har vi produceret stickers med et lokalt og positivt budskab Stickers som tøjbutikkerne kan sætte på silkepapiret eller på posen.

Stickers til slagteren, blomsterhandleren, vinhandleren, delikatessebutikkerne og frisøren ved køb af hårprodukter. Når kunderne kommer hjem med poserne med stickers på, vil de opleve og tænke, at de er en del af et særligt fællesskab. De vil opdage at andre værdsætter, at når de bruger deres penge lokalt, er det ikke bare et forbrug og behov, de tilfredsstiller, men de gør også noget godt. Det vil vi gerne takke dem for med disse stickers. Stickernes er lavet i et lækkert design med et statement og et Gentofte-hjerte, som der er på alle vores vejskilte.

 

Du kan enten overføre penge til bankkontonummer hos Dansk Bank, reg.: 1471 konto.: 147111327095 eller betale via mobilepay på følgende nummer:
20 62 77 62

Vi håber, I vil støtte op om denne mission – vi gør det for din butiks skyld.

 

Vælg pakke:

Vælg farve:

Privatlivspolitik

1 vinduessticker med teksten
“Vil du have lokale butikker i morgen
så brug dem i dag”.
13 cm i diameter. UV-filter. Tåler regn, sne
og sol. Farverne holder op til tre år.
Samlede pris 75 kr. ex moms

250 stickers med teksten
“Tak fordi du handler lokalt”
5 cm i diameter, inkl. 1 vinduessticker. UV-filter. Tåler regn, sne og sol. Farverne holder op til 3 år.
Samlede pris 250 kr. ex moms

error: Indhold er beskyttet.