Vælg en side

Bolig

Romantisk idyl i sneen

Romantisk idyl i sneen

Det enkle og rustikke rammet ind af en neutral farveskala i gråtoner. I Per og Hanne Borges hytte på Kvitfjell i Norge er ro og afslapning i højsædet hvad angår indretning og farver. Og som medindehaver af interiørbutikken Bolina i Norge, er smukke objekter og dét at skabe stemning er del af Hannes daglige liv.

læs mere
Martin Brachér – Kunstmaler på en mission

Martin Brachér – Kunstmaler på en mission

Martin Brachér er en ung kunstmaler, som har fundet sin helt egen vej inden for kunstens verden. Hans mission er at skabe glæde for dem, der har hans malerier hængende – og det er mange allerede. Nu er hans mål, at flere virksomheder får øjnene op for, hvor meget godt det kan give i hverdagen, at have fed kunst i glade farver på væggene.

læs mere
Bolig – En stille Oase

Bolig – En stille Oase

Den tyrkiske arkitekt Derya Akdurak har formået at skabe sin helt egen privaet oase, hvor ude og inde blander sig på magisk vis. Her er det stilheden, naturens rytme og symmetrien, der regerer.

læs mere
Inspiration til køkkenet

Inspiration til køkkenet

Vi vil have køkkener, som udtrykker hvem vi er. Stramme og stringente eller personlige værksteder, hvor sovsen gerne må sprutte, og krydderierne dufte. Uanset hvad du er til, er der masser af spændende nyt til køkkenet.

læs mere
B&O – Multi room

B&O – Multi room

Vores kollektion af trådløse højttalere er designet til at spille perfekt sammen i ét samlet Multiroom system, der lader dig spille forskellig musik i forskellige rum eller samme musik i hele hjemmet.

læs mere
Norr11 – Design med nordiske rødder

Norr11 – Design med nordiske rødder

NORR11 er et kun syv år gammelt dansk designbrand af møbler og accessories, som tydeligt indskriver sig i den skandinaviske designtradition både i udtryk, materialer og kvalitet. Samtidig fornyer NORR11, fordi det fusionerer designet med kulturer fra hele verden. 

læs mere
Få en “ny” sofa hos Møbelpolstreren

Få en “ny” sofa hos Møbelpolstreren

Tendensen siger personlige hjem, og der er møbelpolstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbelpolstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligtende tilbud. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stofleverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem.

læs mere
Malermester Pia Rasmussen i Ordrup

Malermester Pia Rasmussen i Ordrup

Malermester Pia Rasmussen fra Ordrup i Charlottenlund er din lokale maler, som kan mere end at opfriske dine stuer. Ud over alt indendørs malerarbejde er Pia dygtig til både tapetsering og maling af møbler og arvestykker. Pia laver også smukke malerier til både private og virksomheder.

læs mere
Viola Garden i Gentofte tager sig af din have

Viola Garden i Gentofte tager sig af din have

Efter denne varme sommer kan du også regne med Viola Garden. Til efteråret er det tid til at pifte havens udseende op og plante vores favorittræer, buske, hække og blomster. Jozsef og hans hold hjælper dig med deres kompetente viden og sørger for, at din have kommer i top stand.

læs mere
Møbelpolstreren – Det er gået over al forventning

Møbelpolstreren – Det er gået over al forventning

Møbelpolstreren råder over udvalget af mindst 25 forskellige stofleverandører i høj kvalitet, og efter som Anja også har en designuddannelse med sig, er hun virkelig skarp til at foreslå nye spændende kombinationer. Fx et storblomstreret stof på en klassisk stol har været lidt af et hit. Møbelpolstreren udfører også andre opgaver.

læs mere
Bolig – Snow white

Bolig – Snow white

Hvid, hvidere… og så alligevel lidt mørkt. I interiørdesigner Rut Káradóttirs hus på Island er de ydre og indre rammer smeltet sammen. Natur og interiør er blevet ét, og farverne fra de lyse nætter og mørke vintre har sat sit præg på en meget personlige indretning.

læs mere
Kontrasternes holdeplads

Kontrasternes holdeplads

I en sort stram ramme udspiller sommerhuslivet sig for familien Tram i Tisvilde, hvor kontraster mødes mellem farverige fliser og naturtræ. Her er originale løsninger en del af interiøret, men det vigtigste er fornemmelsen af luksus.

læs mere
Invester i ejendomme med formuepleje

Invester i ejendomme med formuepleje

At investere i ejendomme hos Formuepleje giver et godt og stabilt afkast. Samtidig er det en vigtig brik i en bredere risikospredning, for det er stadig vigtigt at sætte sin opsparing i forskellige typer af investeringer – fx aktier, obligationer og ejendomme – som har forskellige risici og påvirkes forskelligt af underliggende økonomiske bevægelser.

læs mere
When living is easy

When living is easy

Klippeskrænter, beton og sten. Rå materialer tegner denne villa, som glider blødt og diskret ind i et naturrigt landskab i Sydfrankrig. Den svenske familie Olsson bruger huset som feriested og refugium. De har indrettet sig med et minimum af møbler og kunst, for at overlade scenen til den omkringliggende natur.

læs mere
Forår i Rosens Navn

Forår i Rosens Navn

Tekstiler og lækker keramik i hvid og sart lyseblå og en veloursofa i sæsonens musthave-farve – en smuk rosa – fra Tine K Home. Karen Kjeldsen byder foråret velkommen i sin kendte blomster- og interiørbutik I Rosens Navn.

læs mere
Hvid harmoni

Hvid harmoni

Den hollandske arkitekt og designer Jan des Bouvrie er kendt for sine hvide interiører og for at blande klassiske elementer med moderne kunst og nutidigt design. Sammen med sin kone Monique har han skabt et unikt univers både i deres eget hjem, men også i deres livstils- og interiørbutik ”Het Arsenaal”, der virkelig er et besøg værd.

læs mere
Unikt hus i Belgien

Unikt hus i Belgien

Med hjælp fra den Belgiske indretnings arkitekt, Lionel Jadot, har en familie valgt at indrette deres moderne villa med masser af kunst på væggene, marrokanske tæpper og vintage design. En helt unik atmosfære, hvor spændende personlige detaljer og poesi er i fokus.

læs mere
Georgiansk charme

Georgiansk charme

Gemt i hjertet af Bloomsbury kvarteret i London, ligger et stort, lyst og fredet byhus, som efter års forsømmelse er blevet restaureret og er genopstået til tidligere storhed. Arkitekterne Charter Projects fra East End har med respekt for husets historie gendannet gemte, originale pejse og markante træpaneler og forvandlet ejendommen til et varmt og moderne familiehjem.

læs mere
Bolignyheder

Bolignyheder

Saml inspiration med NORD Magasinet – vi har udvalgt tre gode bolignyheder til vores læsere. 

læs mere
Martine Lie

Martine Lie

Martine Lie interior har samlet lidt eksklusive møbel godter sammen til dig der påskønner flot design og gode tilbud til januar udsalget.

læs mere
Her  kan du holde din næste store fest – Selskabsliv.dk

Her kan du holde din næste store fest – Selskabsliv.dk

Isaac og hans kone Monica Christensen, samt Monicas storebror Torsten Christensen som alle har været i restaurations- og selskabsbranchen hele deres voksenliv, kiggede på hinanden og var enige: Det her kunne blive det perfekte selskabslokale til alt fra konfirmationer, til bryllupper og alskens events – noget der kan være svært at finde.

læs mere
Claire’s 7 favoritter

Claire’s 7 favoritter

Christine har den mest udsøgte smag inden for interiør og møbler. En perfekt kombination mellem det super afslappede og elegante, som gør, at jeg ikke behøver tage ind til city. Det er også hende, som har re-designet vores lounge og spisestue, så jeg altid glæder mig til at komme hjem.

læs mere
Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Det erfarne møbelpolstrerfirma Heider & Raagaard har overtaget Møbelpolstreren på Fredensvej 43. De står bag en anden butik i Hvidovre og har stor erfaring inden for ombetrækning af alle slags møbler. De har udvidet med kvalitetsstoffer i mange stilarter – fra stormønstrede, moderne stilstoffer til klassiske uldvarer. Få et uforpligtende tilbud på din mail.

læs mere
Smukke ægte tæpper

Smukke ægte tæpper

I Tæppemarked finder du et af de største udvalg af originale orientalske tæpper fra Iran, Afghanistan, Turkmenistan og Kaukasus. Tæppemarkeds speciale er fine, sjældne, gamle og store tæpper fremstillet af uld og silke.

læs mere
Bang & Olufsen lancerer verdensnyhed

Bang & Olufsen lancerer verdensnyhed

Det er så smukt og super skarpt tænkt: BeoSound Shape. Et spritnyt trådløst højttalersystem bestående af sekskantede ’bygge-klodser’ med stofbeklædning som kan hænges op på væggen. Hver enhed har forskellige funktioner. Nogle er højtalerenheder, andre er forstærkere, mens andre fungerer som akustiske kamre.

læs mere
Waterfront Shopping

Waterfront Shopping

Få inspiration til efterårets shopping og kvalitetstid medfamilie og venner i Hellerups
smukkeste shopping-center, som er lige så meget stedet, vi hygger os, spiser brunch, henter take-away og træner. Her er et væld af kvalitetsbutikker med design og luksus og alle de rigtige caféer og spisesteder, hvor der er skruet op for gourmetmad og det super sunde.

læs mere
I rosens navn

I rosens navn

Hos I Rosens Navn kan du finde smuk og unik interiør til din bolig. Se med her og find gode bud på, hvor du kan gøre dine hjemlige omgivelser flottere.

læs mere
Mistral – flot, funktionel og fleksibel indretning

Mistral – flot, funktionel og fleksibel indretning

En af de store fordele ved vores serie er, at modulerne er så fleksible. Du kan blive ved med at bruge dem – og du kan udvide, efterhånden som du får brug for det. Du kan også vælge at sætte dem sammen på nye måder, måske anskaffe hjul eller ben – eller fjerne dem.

læs mere
Ny sengetrend i unik forretning

Ny sengetrend i unik forretning

Den er så sofistikeret og anderledes: Sengen fra Carpe Diem. En international, svensk sengevirksomhed for feinschmeckere. For den høje gavl beklædt med det smukkeste, grå velour, og som fortsætter på resten af sengen, leder tankerne hen på luksusliv på et femstjernet hotel.

læs mere
Hellerup Elektrikeren

Hellerup Elektrikeren

Hellerup Elektrikeren er ikke bare en indbydende lampeforretning, men også en moderne el-installatør med 30 medarbejdere, som både vedligeholder, reparerer og nyinstallerer alt lige fra lamper til køleanlæg, adgangskontrol og videoovervågning.

læs mere
Antikviteter

Antikviteter

Der er stort set ingen regler i dag. Din bedstemors gamle Wegner-stol, antikt kelimtæppe i brændte farver og puder i sofaen fra en ny dansk designer. Boligindretning 2017 følger de seneste års tendenser om, at det frem for alt skal være personligt, og til det passer antikviteterne som fod i hose, uden de behøver at koste en formue. Præcis som når vi mikser nyt tøj med vintage.

læs mere
Mæglercompagniet

Mæglercompagniet

Kenneth Egholm og Flemming Merkur har med deres uafhængige ejendomsmæglerforretning Mæglercompagniet stor succes med at skære boligsalg ind til benet. De er med hele vejen, og det koster aldrig ekstra.

læs mere
error: Content is protected !!
X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk