Vælg en side

Det er ikke en hvilken som helst ejendomsmægler, der efter mere end 25 år som topsælger i en af landets største mæglerkæder, nu har fået foden under eget bord.

Mødebordet står smukt placeret i en stor charmerende villa på en af Hellerups sundveje med kig til Øresund, Hellerup Havn og Rosenhaven. Det er i disse
diskrete og eksklusive rammer, at Torben Haraldsted nu tager imod et kræsent klientel. Med fokus på ejendomme fra 10-55 mio. kr. fra Østerbro til Rungsted.
– Jeg havde længe tumlet med drømmen om at åbne en lille og eksklusiv mæglerbutik til liebhaversegmentet med fokus på personlighed og god tid. For det kræver det, når alle skal hjælpes godt igennem et boligsalg, og nogens hjem skal gøres til andres, forklarer han.

PASSION, TILGÆNGELIGHED OG ÆRLIG SNAK
At tiden er en vigtig faktor understreges også af, at Haraldsted altid tager sin telefon, når den ringer. Om det er tidlig morgen eller sen aften, under familie- middagen eller når han køber ind, svarer han altid.
– Jeg ved, hvor vigtigt det er at kunne få fat i mig, når man både som køber og sælger står over for en at livets vigtigste beslutninger. Det er faktisk kun, når jeg er på tennisbanen i HIK, at mobilen bliver liggende i tasken, siger han med et drenget smil.

 

Det ambitiøse team hos Haraldsted, der sammen får handlen i hus.

 

LOKALKENDKSKAB OG UNIKT NETVÆRK LUKKER HANDLEN
Man er da heller ikke i tvivl om, at Torben Haraldsted lægger alle sine kompetencer, erfaring og dedikation ind processen. Det nærmest lyser ud af ham, at han brænder for opgaven. Den personlige relation, åbenhjertige snak og ordentlighed er de værdier, han vægter højest. Dét i kombination med hans mangeårige erfaring som en af Gentofte og omegns bedst sælgende mæglere ligner allerede en succes for hans nye selvstændige koncept. Han kender alle områdets gadehjørner, de ypperste boliger og deres beboere, og det er en kæmpe fordel, når boligjagten går ind, eller et salg skal skydes godt i gang.

 

Professionel boligstyling understreger ejendommens fulde potentiale. Tina Westergaard og Cathrin Bartram er eksperter på området.

 

PROFESSIONEL TIL FINGERSPIDSERNE
For at optimere salget har han også allieret sig med de dygtigste bolig- og dronefotografer, de skarpeste IT-hjerner på området og et team af landets bedste boligstylister, som fx tv-kendte Louise Holm. At huset og haven står toptrimmet til salg, er ofte det, der lukker handlen. Og så har Torben Haraldsted endnu et fif: – Har du et gulpudset hus, vil vi altid anbefale at male det hvidt. Selv om gule huse bestemt er smukke, sælger et hvidt bare bedre.

 

NYT SALGSKONCEPT – KENDT FRA UDLANDET

Haraldsted tilbyder andre mæglere 50% af salæret i findeløn, hvis de finder køberen.
En fordel, hvis du har din ejendom til salg

 

Besøg NORDs bolig butikker her

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.