NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

NORD Julemarked blev en stor succes fra start til slut og baner vejen for to årlige events. Et jule- og et sommermarked.

Derfor er det med stor fornøjelse, at vi kan invitere dig til næste års  NORD Magasinet Julemarked – som afholdes i det smukke område omkring Skovriderkroen i Charlottenlund i dagene den 1.-2.-3. december. NORD  Julemarked er et rigtigt juleshopping- og inspirationsmarked blandet med musik, kultur, underholdning, delikatesser og masser af oplevelser for både voksne og børn! De mange udstillere præsenterer alt det bedste inden for design, interiør, kunst, delikatesser, smykker, mode, skønhed, julegaver, mad & vin, bolig, sundhed og børn.

NORD Julemarked byder også på en række gastronomiske forkælelser. I vores foodcourt vil der være mad og drikke i særklasse – både til den lille og store sult!

Igen i år vil der være en masse underholdning for børn og barnlige sjæle. Og der vil igen være underholdning på scenen i form af koncerter og konkurrencer. Følg med her på sitet for løbende opdateringer.


Billetter

Køb jeres billetter online nu på ticketmaster.dk
Du kan også købe billetter i indgangen eller hos vores mange forhandlere.

Voksne 95 kr., Pensionister 65 kr. Børn 3-12 år 45 kr., Børn fra 0-2 år gratis entré.

Området

Er du interesseret i at booke en stand til NORD Julemarked 2023?

Kontakt os på messe@nord-magasinet.dk eller telefon 39 90 80 70. Se mere på her

Se billeder fra sidste års julemarked her


error: Indhold er beskyttet.
X