NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Kom til Gentoftes største julemarked 1.2. og 3. december 2023. Magasinet NORD gentager sidste års store succes med endnu et julemarked for hele Gentofte i og uden for den kendte Skovriderkroen med over 100 udstillere med shopping til julegaver.

En magisk og fortryllende jul
Velkommen til et usædvanligt julemarked pyntet op med en ’himmel af julelys’, kæmpestore julekugler, juletræer, der lyser op i smukke farver, små nisser i halmballer og dejlig julemusik. Stemningen bliver endnu bedre med julemand, Luciaoptog, sjove ballonklovne, masser af børneaktiviteter, bjælkehytter og flerhundrede af julens lysende figurer fra Sirius på hele pladen. Hos de mange boder og stande, kan du købe alt, hvad hjertet begærer, mens duften af hjemmelavet gløgg og æbleskiver breder sig.

Masser af juleshopping
Køb julegaverne hos de mange stande. Bl.a. skønhedsprodukter- og behandlinger, design, kunst, tøj og interiør venter jer. Der vil være masser af stande udenfor, men også indenfor i Skovriderkroen, hvor der vil være et helt område med spændende udstillere fra kunst-, designverdenen, skulpturer, keramik, glas og møbeldesign, samt tøj og smykker. Når I trænger til et pusterum, så nyd udsigten til verdens bedste park- og havudsigt på den store terrasse med gløgg og æbleskiver.

Foodcorner og underholdning
Julemarkedets absolutte hjerte er ”Foodcorner”. Borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder med flæskestegssandwichs, udsøgte vine, kvalitetsøl, luksuskaffe, pandekager, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver.  Det er også her, at der dagligt fra den store åbne scene vil være koncerter og shows med kendte navne fra musikkens og underholdningens verden. I Foodcorner pynter vi også flot op med en rigtig ’vinterhimmel’ dekoreret med julelys til tonerne af hyggelig julemusik.

Jul er børnenes fest
Til de mindste (og deres familier) har vi gjort ekstra ud af det med gratis ponyridning, mini-togbane, og når I trænger til fordybelse og afslapning, så gå ind i det kæmpestore ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre og bedsteforældre kan tegne, male og klistre i børneteltets skønne hyggekroge. Helt gratis.

Hunde, parkering og adgang
Alle søde hunde er velkomne i snor. Julemarkedet er indrettet handicapvenligt med gode stier til kørestol. Tag toget til Charlottenlund Station det er 5 min fra Skovriderkroen og bus 179 og 23 går næsten lige til døren.

Billetter

EARLY BIRD RABAT
Køb dine billetter i forsalg på billetsalg.dk inden 1. oktober og spar penge:
Du kan også købe billetter i indgangen eller hos vores mange forhandlere.
Alle billetter gælder for 1 hel dag.

Barn fra 3 år til 12 år: 25 kr.
Voksen fra 13 år +: 75 kr.
Pensionist: 45 kr.
Familiebillet (2 voksne med 2-4 børn): 225 kr.
VIP billet 275 kr.

Billetter sælges ved indgangen til normalpriser
Børn: 45 kr.
Voksne: 95 kr.
Pensionist: 65 kr.
Familiebillet: 245 kr.

Gratis adgang
Gratis adgang fredag den 1. december kl. 14-15
Gratis adgang fredag den 1. december kl. 19-20
Gratis adgang Lørdag den 2. december kl. 17-18
Gratis adgang Søndag den 3. december kl. 17-18

Hunde i snor er meget velkommen.

Området er handicapvenligt.
Stierne er kørestolsvenlige, og der er et handicaptoilet i stueplan. Der er ligeledes elevator op til boderne på 1. sal på Skovriderkroen.
Fri entré for handicapledsagere.

Området

Er du interesseret i at booke en stand til NORD Julemarked 2023?

Kontakt os på messe@nord-magasinet.dk eller telefon 39 90 80 70. Se mere på her

Se billeder fra sidste års julemarked her


error: Indhold er beskyttet.
X