NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

For første gang kan du komme til et NORD-event som læser, og det bliver et gennemført julemarked inde og udenfor på Skovriderkroen.

Det bliver lidt af brag, når NORD skyder sit første læserarrangement af stablen. Den får alt, hvad det kan trække af jul, god smag og overraskelser. Skovrider-kroen i Charlottenlund lægger rammer til NORDs julemarked, hvor julen vil blive kimet ind med lidt af et overflødighedshorn. Fx lokale leverandører i Food- corner inde i den kendte Skovriderkro. Her kan du bl.a. få flæskestegssandwich, delikatesser, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver, mens musik og bands skaber god stemning sammen med julemand, Luciaoptog, træhytter med julelys og smukt dekorerede juletræer ude og inde.

Bag står NORDs redaktør Rina Mardahl, som syntes det var på tide med et læserarrangement, og det skulle være et både gennemført og hyggeligt jule-marked med 100 stande i NORDs ånd. For det manglede i Gentofte. Borgmester Michael Fenger vil klippe snoren over, når julemarkedet åbner fredag 18. november klokken 14. Han vil også holde tale, mens duften af hjemmebag og julekrydderier breder sig, og lysene fra Sirius glimter smukt. Der er tænkt på både børn og voksne, med eksempelvis et særligt juletelt for børnene med kreativt værksted og masser af underholdning til de voksne. Bl.a. Dennis Knudsen, der vil trylle en læser om til en rigtig julediva, samt mulighed for at deltage i vinblindsmagning og jule-shopping af hjertens lyst. Og meget mere.


error: Indhold er beskyttet.
X