
Nord tester chokoladekager
Chokoladekage kan alle lide, og ifølge vores kageekspert er det kun fantasien, som sætter grænser for den populære klassiker. Vi fandt vores favorit sammen med Annemette Voss i Charlottenlund.
læs mereChokoladekage kan alle lide, og ifølge vores kageekspert er det kun fantasien, som sætter grænser for den populære klassiker. Vi fandt vores favorit sammen med Annemette Voss i Charlottenlund.
læs mereTræstammer deler måske oftere vandene end andre bagerkager, så hvor får man lige den bedste? Kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund fandt sin favorit i en blindsmagning bestående af 5 søde stammer!
læs mereHindbærsnitten er en rigtig klassiker, men hvor får man den bedste? Kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund fandt sin favorit i en blindsmagning bestående af 5 søde snitter!
læs mereHvem kan ikke lide en lækker kanelsnegl? Kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund fandt den bedste i en blindsmagning mellem 5 skønne kanelsnegle.
læs mereTebirkes er en af danskernes, såvel som Annemette Voss’, yndlingsbagværk. Vi fik kageekspertens vurdering af fem skønne tebirkes lavet med masser af lokal kærlighed og bagerflid. Annemette Voss om tebirkes: Der er meget, som kan gå galt, når man laver tebirkes, fordi man har med en dej at gøre, som er teknisk svær. Altså en wienerbrødsdej som skal have de her famøse 27 lag. Den skal kunne flage og falde fra hinanden, og remoncen skal helst forblive indeni kagen, og der skal være nok af den, så man får denne lækre, karamelliserede følelse i munden. Bagningen skal selvfølgelig være god, og endelig er der spørgsmålet om, man bruger smør eller margarine.
læs mereVi elsker flødeboller, og vi bad kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund om at finde de 3 bedste blandt 7 skønne flødeboller. En flødebolle er en lille, lækker, delikat sag, som skal kunne nappes i 5-6 mundfulde. Balancen mellem nok skum, bund og chokolade skal bidrage til oplevelsen. For meget chokolade kvæler smagen af skum og bund. Ligeledes vigtigt med et sprødt knæk i chokoladen sammen med skummets fluffy, søde og en anelse seje konsistens, og uanset hvad bunden er lavet af, så skal den også bidrage med smag og tekstur. Den perfekte flødebolle ifølge Annemette Voss
læs mereVi tog hjem til kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund for at teste lækre snurrer – med og uden kardemomme og kanel. En ikke helt nem opgave. Dels var snurrerne svære at opdrive, og dem vi fandt, smagte så godt, at det blev svært at vælge favoritten blandt lokale skønne og saftige snurrer inspireret af den svenske ’kanelbulla’.
læs mereVi besøgte kageekspert Annemette Voss hjemme i Charlottenlund, hvor hun blev præsenteret for 5 jordbærtærter fra lokale bagere -uden at vide hvilke. Hun vurderede deres udseende, smag og konsistens.
læs mere