Vælg en side

NORD tester kager

NORD tester thebirkes

NORD tester thebirkes

Tebirkes er en af danskernes, såvel som Annemette Voss’, yndlingsbagværk. Vi fik kageekspertens vurdering af fem skønne tebirkes lavet med masser af lokal kærlighed og bagerflid. Annemette Voss om tebirkes: Der er meget, som kan gå galt, når man laver tebirkes, fordi man har med en dej at gøre, som er teknisk svær. Altså en wienerbrødsdej som skal have de her famøse 27 lag. Den skal kunne flage og falde fra hinanden, og remoncen skal helst forblive indeni kagen, og der skal være nok af den, så man får denne lækre, karamelliserede følelse i munden. Bagningen skal selvfølgelig være god, og endelig er der spørgsmålet om, man bruger smør eller margarine.

læs mere
Nord tester flødeboller

Nord tester flødeboller

Vi elsker flødeboller, og vi bad kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund om at finde de 3 bedste blandt 7 skønne flødeboller. En flødebolle er en lille, lækker, delikat sag, som skal kunne nappes i 5-6 mundfulde. Balancen mellem nok skum, bund og chokolade skal bidrage til oplevelsen. For meget chokolade kvæler smagen af skum og bund. Ligeledes vigtigt med et sprødt knæk i chokoladen sammen med skummets fluffy, søde og en anelse seje konsistens, og uanset hvad bunden er lavet af, så skal den også bidrage med smag og tekstur. Den perfekte flødebolle ifølge Annemette Voss

læs mere
NORD tester snurrer

NORD tester snurrer

Vi tog hjem til kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund for at teste lækre snurrer – med og uden kardemomme og kanel. En ikke helt nem opgave. Dels var snurrerne svære at opdrive, og dem vi fandt, smagte så godt, at det blev svært at vælge favoritten blandt lokale skønne og saftige snurrer inspireret af den svenske ’kanelbulla’.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.