Vælg en side

Tøj

Golfino – Sporty og elegant tøj til rejse, fritid og sport

Golfino – Sporty og elegant tøj til rejse, fritid og sport

Tøjet vejer ingenting. Det krøller ikke. Stilen er både klassisk, sporty og elegant. Derfor er det perfekt, når man skal ud at rejse eller ønsker at være afslappet og samtidig elegant. Og så kan du få tøjet i både ekstra små og ekstra store størrelser til både herrer og damer i den smukke, lyse forretning på Jægersborg Allé.

læs mere
The shape of naturel comfort

The shape of naturel comfort

Ligegyldigt hvilken højde hæl du har behov for, giver alle modeller i ECCOs SHAPE-kollektion AW17 dig stil, elegance og komfort, der holder dagen igennem. Fra pumps til fest til støvletter til hverdag – alle er de lavet af overlæder af den højeste kvalitet og til modebevidste kvinder, der tror på, at de har ret til at udtrykke sig uden at gå på kompromis med moderne komfort.

læs mere
Håndlavede Kjoler – som et internationalt modehus

Håndlavede Kjoler – som et internationalt modehus

Det er næsten som at træde ind i et lille og eksklusivt fransk modehus. De sortlakerede gulve og borde, de duftende liljer og lyden af diskret foretagsomhed i baglokalet, hvor Elsa Adams kreationer bliver til. På bøjlerne hænger de smukkeste kjoler, bluser og nederdele i fine, franske blonder, samt andre materialer som uld, silke, cashmere og brokadelignende vævede stoffer.

læs mere
Golfino

Golfino

Tøjet vejer ingenting. Det krøller ikke. Stilen er både klassisk, sporty og elegant. Derfor er det perfekt, når man skal ud at rejse eller ønsker at være afslappet og samtidig elegant. Og du kan få tøjet i både ekstra små og ekstra store størrelser til både herrer og damer i den smukke, lyse forretning på Jægersborg Allé.

læs mere
error: Content is protected !!
X