NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Som store manager i den flotte Stenströms Flagship Store på Strandvejen har Lasse et særdeles indgående kendskab til det svenske kvalitetsbrand Stenströms. Få Lasse Lundstrøms helt egne favoritter.

Paisley-mønster
En skjorte i 100% bomuld i en af efterårets eksklusive metervarer i et lækkert paisley-mønster og med blå perlemorsknapper.
1.500 kr.

Klassiker med et twist
En ægte Stenströms-klassiker med et twist. En tidløs skjorte, men frisket op med lidt kant. Her som en lyseblå kadetstribet med flotte kontraster i et blåt og brunt mønster samt smarte knapper. Twofold super cotton.
1.100 kr.

Cool print
Denne casual shirt i 100% bomuld med cool print er et yderst vellykket eksempel på tendensen med print. Allerede en af mine favoritter og et musthave til efteråret.
1.500 kr.

Skab din helt egen skjorte
Som noget helt unikt kan man få lavet Custom Made skjorter til mænd. Dvs. herreskjorter tilpasset efter egne mål og med valg af metervarer, knapper, tråd og design.

Perlen gør forskellen
Lækker hvid skjorte i en twill-metervare med en høj lækker hvid mother of pearl knap og en elegant kontrast i krave og manchet. En skjorte som let kan bruges med og uden slips. Twofold super cotton.
1.200 kr.

Favoritstrik
Kabelstrikken er klart min favorit i denne sæson. Her i en super let og lækker 100% merinould som fås i flere farver. Den er perfekt i kombination med efterårets flotte skjorter.
1.300 kr.

Accessories
Tilbehør er en vigtig finish for feinschmeckeren, for hver en detalje tæller. Her er tre af mine favoritter:
Slips i 100% silke 700 kr.
Mother of pearl manchetknap 600 kr.
Tørklæde i 70% uld og 30% silke 800 kr.

Lasse Lundstrøm
Har solgt Stenströms i de seneste 13 år, og i 2013 blev han store manager i Danmarks første Stenströms Flagship Store. Stenströms er et eksklusivt svensk brand med kollektioner bestående af blazere, skjorter, strik og tilbehør til mænd og kvinder.

Stenströms Flagship Store
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Telefon 39 20 39 20
stenstroms.com

Åbningstider
Mandag-fredag: 11-18 / Lørdag: 10-15

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Alt er jo godt!

Alt er jo godt!

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.
Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X