Vælg en side

Som store manager i den flotte Stenströms Flagship Store på Strandvejen har Lasse et særdeles indgående kendskab til det svenske kvalitetsbrand Stenströms. Få Lasse Lundstrøms helt egne favoritter.

Paisley-mønster
En skjorte i 100% bomuld i en af efterårets eksklusive metervarer i et lækkert paisley-mønster og med blå perlemorsknapper.
1.500 kr.

Klassiker med et twist
En ægte Stenströms-klassiker med et twist. En tidløs skjorte, men frisket op med lidt kant. Her som en lyseblå kadetstribet med flotte kontraster i et blåt og brunt mønster samt smarte knapper. Twofold super cotton.
1.100 kr.

Cool print
Denne casual shirt i 100% bomuld med cool print er et yderst vellykket eksempel på tendensen med print. Allerede en af mine favoritter og et musthave til efteråret.
1.500 kr.

Skab din helt egen skjorte
Som noget helt unikt kan man få lavet Custom Made skjorter til mænd. Dvs. herreskjorter tilpasset efter egne mål og med valg af metervarer, knapper, tråd og design.

Perlen gør forskellen
Lækker hvid skjorte i en twill-metervare med en høj lækker hvid mother of pearl knap og en elegant kontrast i krave og manchet. En skjorte som let kan bruges med og uden slips. Twofold super cotton.
1.200 kr.

Favoritstrik
Kabelstrikken er klart min favorit i denne sæson. Her i en super let og lækker 100% merinould som fås i flere farver. Den er perfekt i kombination med efterårets flotte skjorter.
1.300 kr.

Accessories
Tilbehør er en vigtig finish for feinschmeckeren, for hver en detalje tæller. Her er tre af mine favoritter:
Slips i 100% silke 700 kr.
Mother of pearl manchetknap 600 kr.
Tørklæde i 70% uld og 30% silke 800 kr.

Lasse Lundstrøm
Har solgt Stenströms i de seneste 13 år, og i 2013 blev han store manager i Danmarks første Stenströms Flagship Store. Stenströms er et eksklusivt svensk brand med kollektioner bestående af blazere, skjorter, strik og tilbehør til mænd og kvinder.

Stenströms Flagship Store
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Telefon 39 20 39 20
stenstroms.com

Åbningstider
Mandag-fredag: 11-18 / Lørdag: 10-15

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X