Vælg en side

Eksklusive, unikke og håndlavede diamantsmykker

Apel Fine Jewellery er både guldsmed og juvelerer med speciale i diamantsmykker. Thomas Cloos Kruse har i mere end 29 år ejet og drevet Apel Fine Jewellery, som ligger i Store Kongensgade 58 i krydset ved Dronningens Tværgade.

Ved sin side har han Mette Bøttger, som i dag er en del af den daglige drift – og som også privat danner par med Thomas.

Naturlige diamanter
Hos Apel Fine Jewellery finder man eksklusive, unikke og håndlavede guldsmykker i klassisk design med de fineste ubehandlede safirer, som i dag er en sjældenhed, og udelukkende naturlige diamanter og de fleste med GIA certifikat.

Forretningen handler kun med diamanter fra konfliktfrie områder, og kan ligeledes levere 100% sporbare diamanter, hvis kunden ønsker det.

Bæredygtighed og recycled guld
Guld, sølv og diamanter er råmaterialer, der kan genbruges i det uendelige på en bæredygtig facon. Derfor kan man sælge sit ”gamle” guld og sølv, og bytte til et nyt eksklusivt smykke, få beløbet udbetalt eller få designet et nyt smykke af det medbragte guld.

I butikken er der bl.a. et stort udvalg af forlovelses- og vielsesringe, øreringe, vedhæng, tennisarmbånd og perler. Smykkerne laves i 18 eller 14 karat guld, rosaguld, hvidguld og i platin, og mange af smykkerne er unika.

Følg os på Instagram og facebook
Se mere på apelfinejewellery.com

Smykker i guld og i platin
Diamanter
Specialdesignede forlovelses- og vielsesringe
Unika smykker

Åbningstider

Tirsdag-fredag: 10–17.30
Lørdag: 10–14
Søndag-mandag: lukket

Følg os

Apel Fine Jewellery

error: Indhold er beskyttet.