Vælg en side

Kendt tandlæge og kosmetisk behandler står bag ny kosmetisk klinik med høje krav til faglighed og patientsikkerhed.

Hvis du bor i Gentofte, kender du sikkert Caroline Lorck og hendes tandlægepraksis på Gentofte Hovedgade. Her i den fine, gamle herskabslejlighed, som slet ikke signalerer steril tandlægepraksis, men afslappet eksklusivitet, er nu også en kosmetisk klinik. Som tandlæge har Caroline altid haft stor interesse i æstetik, og har som en naturlig forlængelse af at give sine patienter flotte og sunde smil, også uddannet sig til certificeret kosmetisk behandler hos kendte Kim Novaa.

 

Klinik Gentofte

 

April sidste år åbnede hun Kosmetisk Klinik Gentofte i de herskabelige rammer. Vant til at se på ansigtets anatomi i kraft af Carolines erfaring og arbejde som tandlæge, er hun både meget æstetisk bevidst og har indgående kendskab til hoved- og halsmuskulatur. Hele ansigtsanatomien, forklarer Caroline med stor ekspertise, som er supervigtigt, når man udfører de kosmetiske behandlinger:
− Med botox, som jo afspænder musklerne, er det afgørende, at man ved, hvordan slutresultatet ser ud. Det skal se naturligt ud, at man fx ikke længere har sin bekymringsrynke, og med fillers skal man vide helt præcist, hvor man stikker, så man ikke beskadiger nerver og kar, siger Caroline.

 

Tandlæge og kosmetisk behandler Caroline Lorck står bag Kosmetisk Klinik Gentofte.

 

Botox, fillers og skin boosters
Alle nye patienter møder speciallæge i plastikkirurgi Philippe Bandier. Han er klinikkens virksomheds-ansvarlige læge og står for de lovpligtige konsultationer før behandlingerne. Klinikken har fokus på botox, fillers og skin boosters. Målet er det naturlige:
− Jeg er jo vant til at se på former og harmoni i et ansigt, og jeg går meget op i, at det skal se naturligt ud, siger Caroline, og nævner vejledningen som en stor del af klinikkens kompetencer. Caroline understreger også, at her i klinikken er rynker ikke forbudte, men at den glød og friskhed, som huden mister med alderen, kan vi få tilbage. Her er et forløb med skin boosters en fantastisk hudforyngelseskur – uden du kommer til at se kunstig ud. Blot yngre og friskere. Ligesom skin boosters på sigt virker ved at booste kollagen-dannelsen, så den også udsætter hudens aldrings-proces.

Her lider man ikke for skønheden
Hvordan har responsen så været? Ud over at ordrebogen er pænt booket, så hæfter mange sig ved, at det ikke gør særlig ondt at få de kosmetiske injektioner. Caroline smiler, og siger, at det nok skyldes, at hun er vant til at stikke i folk. Men sikkert også fordi, Caroline er kendt for at involvere sig i sine patienter. Dialog og god stemning er en hjertesag i klinikken, og det gør jo noget for oplevelsen. Som noget nyt vil Kosmetisk Klinik Gentofte også have en særlig ”tilbudsdag” hver måned.

Tilbudsdag

Holde øje med hjemmesiden eller Instagram, hvor tilbudsdagen annonceres, og book dernæst en tid for at få glæde af skønhed til nedsat pris.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.