Vælg en side

Moro by Larsen Nordhavn

MORO er lig med at more sig, at have det sjovt.

Frisør Nick Thomas Larsen står bag den nye Moro by Larsen i Nordhavn. Hans forældre har Moro by Larsen i Hellerup. Nick er den daglige leder i salonen samt den bærende kraft og ansigt udadtil. Nick har været i de mest toneangivende saloner i København. Han mestrer udvidede klippe og farveteknikker og er nytænkende og visionær i sin tilgang til alle kunder. Sammen med hans knivskarpe frisører og stylister er du i sikre hænder. Kom og få en 100% uforpligtende og gratis samtale om de mange spændende muligheder, der er for dit hår. Du bliver med garanti inspireret med viden om nye klippe-,farve- og stylingteknikker.

Moro by Larsen Hellerup

Med mere end 40 års erfaring fra frisør­branchen har Yvonne og Jan Larsen udviklet en helt ny type salon, hvor deres kunder kan finde inspiration – ikke kun hårmæssigt, men også arkitektonisk og indretningsmæssigt – så alle sanser bliver påvirket. MORO BY LARSEN vil være kendt for den lette, muntre tone. Vi tager vores arbejde, men ikke os selv højtideligt. Her arbejdes professionelt i en seriøs og afslappet atmosfære, hvor dialogen mellem kunden og frisøren er i fokus. 

Jan & Yvonne har begge en særlig forståelse for, hvordan de skiftende trends og teknikker omsættes til holdbare looks af høj kvalitet. Jan har tidligere arbejdet for en af Danmarks største frisørkæder og han er efterspurgt til seminarer og store shows verden over. Yvonne  har derudover også helliget sig arbejdet med undervisning og udvikling af elever og talenter. Med deres super skarpe frisører er du sikret en høj teknisk kvalitet i såvel klipning som styling.

Klip,Reflekser, Permanent, Proteinkur, Farve, Balayage, Bryn og vipper, Håropsætning og Extensions.

Åbningstider
​Mandag: 9-17.30
Tirsdag: 9-17.30
Onsdag: 9-17.30
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-17.30
Lørdag: 9-14

Online booking på
 
Hellerup 26 21 03 40
Nordhavn 27 82 34 14

Moro by Larsen
Hellerup
Strandvejen 191
2900 Hellerup
Telefon 26 210 340
info@morobylarsen.dk
morobylarsen.dk

Nordhavn
Århusgade 163
2150 Nordhavn
Telefon 27 82 34 14
morobylarsen.2150@hairtools.dk
morobylarsen.dk

Følg os

Moro by Larsen

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Strawberry blonde forever… Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør. Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashion-hår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

læs mere
error: Content is protected !!
X