NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Moro by Larsen Nordhavn

MORO er lig med at more sig, at have det sjovt.

Moro i Nordhavn
Frisør Nick Thomas Larsen står bag den nye Moro by Larsen i Nordhavn. Nick er den daglige leder i salonen samt den bærende kraft og ansigt udadtil. Nick har været i de mest toneangivende saloner i København. Han mestrer udvidede klippe og farveteknikker og er nytænkende og visionær i sin tilgang til alle kunder.

Bliv inspireret
Sammen med hans knivskarpe frisører og stylister er du i sikre hænder. Kom og få en 100% uforpligtende og gratis samtale om de mange spændende muligheder, der er for dit hår. Du bliver med garanti inspireret med viden om nye klippe-,farve- og stylingteknikker.

Familieforetagende
Nicks forældre startede Moro by Larsen i Hellerup. Nu har de lukket salonen og arbejder sammen med Nick i Moro By Larsen, Nordhavn.

En helhedsoplevelse
Med mere end 40 års erfaring fra frisør­branchen udviklede Yvonne og Jan Larsen en helt ny type salon, hvor deres kunder kan finde inspiration – ikke kun hårmæssigt, men også arkitektonisk og indretningsmæssigt – så alle sanser bliver påvirket. MORO BY LARSEN vil være kendt for den lette, muntre tone. Vi tager vores arbejde, men ikke os selv højtideligt. Her arbejdes professionelt i en seriøs og afslappet atmosfære, hvor dialogen mellem kunden og frisøren er i fokus.

Hos Moro by Larsen er du sikret en høj teknisk kvalitet i såvel klipning som styling, og en særlig forståelse for, hvordan de skiftende trends og teknikker omsættes til holdbare looks af høj kvalitet.

Klip,Reflekser, Permanent, Proteinkur, Farve, Balayage, Bryn og vipper, Håropsætning og Extensions.

Åbningstider
​Mandag: 9-17.30
Tirsdag: 9-17.30
Onsdag: 9-17.30
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-17.30
Lørdag: 9-14

Online booking på

Eller ring på 27 82 34 14 / 26 21 03 40

Nordhavn
Århusgade 163
2150 Nordhavn
Telefon 27 82 34 14
Telefon 26 21 03 40
morobylarsen.2150@hairtools.dk
morobylarsen.dk

Følg os

Moro by Larsen

”Alle fortjener et smukt hår”

”Alle fortjener et smukt hår”

Vi giver ordet til 2. generation i Moro by Larsen – Nick Larsen – som har masser af nyt i støbeskeen til nye og gamle kunder i 2022 i frisørsalonen i Nordhavn. Vi er så glade for den opbakning, som kunderne har vist os her i vores skønne, arkitektoniske frisørsalon i Århusgade 163, og vi lover jer, at 2022 bliver endnu mere fantastisk. Lige nu er vi i fuld gang med at planlægge året, hvor der kommer til at ske masser af nyt. Bl.a. kunde­arrange­menter og events. Dagligdagen er selvfølgelig det vigtigste med dig som kunde i centrum. Vi driver frisørsalon efter devisen ”professionalisme, service og behagelig atmosfære” og altid med udgangspunkt i at finde netop den stil, der passer til dig. Ligesom vi rådgiver dig om produkter, som passer til din nye klipning, smukke farve eller flotte reflekser, så dit hår får det bedste resultat fremadrettet. Du er altid velkommen til at booke tid til en uforpligtende samtale, hvor vi vejleder dig om netop den frisure, der passer til dig. Vejledningen er gratis og ’koster’ kun din tid her i den nye og bæredygtige bydel i Nordhavn, som i sig selv er et besøg værd.

læs mere
Skarp frisure med glans og farve

Skarp frisure med glans og farve

Familienavnet Larsen forpligter, når man som Nick er anden generation i Moro by Larsen. Frisørfamilie med salon i Hellerup og Nordhavn, og som sætter lighedstegn mellem en uhøjtidelig tone og høj faglighed. Balayage, babylights, moneypiece og glossing. Tidens populære farve­tek-nikker ryger hjemmevant gennem lokalet herude i Nordhavn, hvor der i mere end en forstand er højt til loftet. Det er et år siden, at unge Nick Thomas Larsen, åbnede Moro by Larsen i Århusgade­kvarteret i Nordhavn. Her hvor mågeskrig, vinter­badere og smuk havudsigt hører til i den visionære bydel bygget efter de nyeste bæredygtige principper. Fire dage efter åbningen kom corona og Nick måtte lukke ned igen. – Det var en mærkelig opstart. Nærmest fra eventyr til mareridt, siger frisøren.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X