Vælg en side

Moro by Larsen glæder sig til at byde nye og gamle kunder velkomne i 2024. Her fortæller frisør Jan Larsen om, hvad der bl.a. kommer til at ske i Nordhavn-salonen.

Vi er så glade for den opbakning, som kunderne har vist os her i vores skønne, arkitektoniske frisørsalon i Århusgade 163, og vi lover jer, at 2024 bliver endnu mere fantastisk. Lige nu er vi i fuld gang med at planlægge året, hvor der kommer til at ske masser af nyt. Bl.a. kundearrangementer og events.

Dagligdagen er selvfølgelig det vigtigste med dig som kunde i centrum. Vi driver frisørsalon efter devisen ”professionalisme, service og behagelig atmosfære” og altid med udgangspunkt i at finde netop den stil, der passer til dig. Ligesom vi rådgiver dig om produkter, som passer til din nye klip, smukke farve eller flotte reflekser, så dit hår får det bedste resultat fremadrettet.

Du er altid velkommen til at booke tid til en uforpligtende samtale, hvor vi vejleder dig om netop den frisure, der passer til dig. Vejledningen er gratis og ’koster’ kun din tid her i den nye og bæredygtige bydel i Nordhavn, som i sig selv er et besøg værd.

Om moro by larsen
Moro by Larsen Nordhavn åbnede i 2021. Frisørsalonen er stor, rå og enkel – næsten newyorkeragtig – og drives af frisørfamilien bestående af frisørparret Yvonne og Jan Larsen, som mange kender fra den tidligere og mangeårige salon Moro by Larsen i Hellerup, og deres søn NIck Larsen, som er ejer af salonen.

Klip & føn 810 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.