Vælg en side


Alfa Omega Klinikken

Alfa Omega klinikken er et univers af muligheder for dig, der ønsker et friskere ansigtsudtryk eller ønsker at få styr på din sundhed og balance i hverdagen. Vi tror nemlig på, at din livskvalitet bliver større, når du er tilfreds med dit udseende, føler dig sund og oplever balance i hverdagen. Alfa Omega har fokus på dig som person og mennesket som helhed. Vi arbejder for et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende med udgangspunkt i dine unikke træk. Vi arbejder for din sundhed og livskvalitet med skræddersyede behandlinger og forløb efter netop dine behov.

Hos Alfa Omega oplever du fornyet vitalitet med hjælp fra erfarne specialister med høj professionel æstetisk sans. Alle behandlinger udføres af specialuddannede og certificerede sygeplejersker og læger samt eksperter inden for livsstil, kost og sundhed. Alfa Omega er beliggende på Højbro Plads i hjertet af KBH i 320 m2 smukke, lyse lokaler. Vi tilbyder et højt serviceniveau i et trygt og roligt miljø, hvor du og dit velbefindende er i centrum.

Til alle vores behandlinger foretages en forkonsultation og hudanalyse. Ved nogle behandlinger behøves 48 timers betænkningstid, som er gældende regler ifølge sundhedsstyrelsen. Men det er ikke nok for os. Vi følger alle vores behandlinger og forløb hele vejen og slipper dig ikke før du er tilfreds og har opnået den ønskede effekt. Hvis du allerede er blevet behandlet på Alfa Omega, er det ikke nødvendigt med en ny for-konsultation 

Online Booking

Sundhedsklinik
Plastikkirurgi
Hudbehandlinger

Åbningstider

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-14.30
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-17
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vores behandlinger

Ansigtsbehandlinger, Ansigtsløft med tråde, Reducering af rynker og linjer, Kosmetisk kirurgi, Behandlinger mod hårtab, Hudplejeprodukter.

Vi behandler: Rynker og linjer, Grove og synlige porer, Acne, ar og ujævn hud, Solskadet hud og pigmentforandringer, Slap og løs hud, Grå og træt hud, Asymmetrisk ansigt, Mørke rander / furer under øjnene, Smalle læber / nedadvendte mundvige, Tunge øjenlåg, Tandkødssmil / gummy smile, Hårtab – bryn og hår

 

 

ALFA OMEGA KLINIKKEN
Højbro plads 21
1200 København K
Telefon 32 20 32 03
alfaomegaklinikken.dk

Følg os

Alfa Omega Klinikken

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

5 ansigtsbehandlinger der passer til din hudtype

Der findes et hav af forskellige skønhedsbehandlinger, og det kan være svært at finde ud af hvilke behandlinger er bedst. Derfor har NORD samlet nogle af de nyeste og bedste behandlinger i Nordsjælland. Om du går og har brug for lidt forkælelse til din hud og dig selv, eller går og døjer med et hudproblem som acne eller rynker, så har vi samlet nogle forskellige ansigtsbehandlinger, som du kan finde i vores lokale skønhedsklinikker.

læs mere
Min hud har fået en wauw-effekt

Min hud har fået en wauw-effekt

NORDs chefredaktør har testet microneedlingbehandlingen Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken, og det har resulteret i en glattere og mere strålende hud. Jeg har aldrig været god til at rense huden, og jeg har også solet mig for meget, så mine porer ved næsen og hagen er blevet tydeligere, ligesom jeg har fået fine rynker, og huden har mistet lidt af sin spændstighed.

læs mere
error: Content is protected !!
X