Vælg en side

De typiske problemer efter sommerens sol og saltvand er grove porer, tydelige linjer og rynker. En kosmetisk behandling er oplagt, men hvilken? Få Alfa Omega Klinikkens guide til efterårets signatur-behandlinger, som bringer gløden tilbage, og gør huden glat og fin.

Alfa Omega Klinikken har udviklet tre unikke signaturbehandlinger, der gør dig yngre at se på, samtidig med, at du bevarer et naturligt og harmonisk udtryk: Alfa Omega Signatur. Kosmetiske kombinations-behandlinger til mænd og kvinder fra 35-års alderen, som ønsker sig attraktive resultater uden at miste de mimiske træk, eller se overbehandlet ud. Behand-lingerne udføres udelukkende af erfarne kosmetiske sygeplejersker og speciallæger i plastikkirurgi i den 320 m2 store skønhedsklinik, hvor ekspertteamet, der gerne kalder sig ’hudnørder’, samlet har 20 års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger.

Nickolai har fået Profhilo og Mikroneedling med Dermapen4 i ansigtet.

Petit er til dig, der ønsker en mere ensartet og fin hudstruktur med glød og spændstighed

Også velegnet til hud med tendens til akne, ar, pigmentpletter eller dig som ikke har prøvet kosmetiske behandlinger før. Består bl.a. af kosmetiske peelinger, lysterapi og microneedling.

Lysbehandling med Kleresca®
En gel påføres ansigtet som oplyses i ca. 10 min. og et blåt lys fra fluorescerende lysenergi stimulerer hudens egne foryngelsesprocesser. Smertefrit og ingen downtime.

Microneedling med Dermapen4
Mikronåle føres ind i huden med potente antioxidanter og booster dannelsen af kollagen og elastin, som på sigt er udglattende og foryngende. Næsten smertefrit og kort downtime.

Peeling
ZO Skin Health-peelinger fjerner effektivt døde hudceller og lader et friskt hudlag komme til syne. Ingen downtime.

4.500 kr.

Dorte har fået skinbooster behandling med Volite x 2 og Dermapen4 behandling x 2.

Classique er til dig, der ønsker en harmonisk opstramning, løft og rynke-reduktion.

Kombinationsbehandlinger bestående af injektioner og microneedling.

Fillers
Forskellige fillertyper fra verdens førende filler Aliaxin. Hyaluronsyre injiceres under huden og reducerer uønskede linjer, rynker m.m. og genopretter mistet volumen og fylde.

Dermapen4
Mikronåle føres ind i huden med potente antioxidanter. Booster dannelsen af kollagen og elastin, som på sigt er udglattende og foryngende.

Botox ét område
Muskelafspændende injektioner til bekymringsrynken, panderynker m.m.

9.900 kr.

Sisse har fået Profhilo behandling x 2 ansigt og hals. Kindben, hage og læber med Aliaxin filler. Botox i bekymringsrynken og pandelinjerne. Skinko E-vitaminbehandling fra Viscoderm x 1.

Deluxe er til dig, der ønsker det stærkeste middel mod rynker og løs hud uden kirurgi

Giver også konturering – fx få dit smukke hjerteformede ansigt tilbage – og se generelt 10 år yngre ud. Flere kombinationsmuligheder.

Fillers flere områder
Verdens førende filler for smukke, glatte kinder, konturering af ansigt og som hudbooster. Mange forskellige muligheder.

Botox flere områder
Muskelafspændende middel injiceres i små doser. Særlig god til panderynker og bekymringsrynken.

15.000 kr.

Hårtab, slidt og medtaget hår?

Alfa Omega Klinikken hjælper dig også til at få sundere hår med æstetiske og medicinske hårbehandlinger.
Book en tid til håranalyse hos klinikkens kosmetiske specialsygeplejersker og læger.

 

Hårbehandlinger hos Alfa Omega Klinikken

Rephaip® er en unik hårbehandling udviklet af Alfa Omega Klinikkens indehaver Mitte Skjold. Den stimulerer hårvækst og bremser hårtab, og giver et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår. Det er et særligt tilrettelagt behandlingsforløb bestående af kostanalyse samt stimulering af hovedbund og hårrødder ved tilføring af vitaminer, mineraler og hyaluronsyre. Metoden er overfladiske mikroperfor-eringer af hovedbunden, og som gør det muligt at behandle hårrødderne indefra på en helt unik måde og med rigtig gode resultater. Klinikken tilbyder også PRP-behandlinger til hår. Her ail at styrke din hårvækst med. Behandlingen virker over tid. Alle hårbehandlingerne kræver en konsultation med en grundig håranalyse, så du opnår størst mulig effekt.

Alfa Omega Klinikkens Alfa Omega Signatur-behandlinger™ udføres af faguddannet personale i professionelle og trygge omgivelser. Alle behandlingerne tilrettelægges individuelt baseret på en omhyggelig forundersøgelse, rådgivning og planlægning.

Mitte Skjold
Kosmetisk specialsygeplejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske med flere års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.