Vælg en side

Smykker

Forårssmykker fra JEWLSCPH

Forårssmykker fra JEWLSCPH

Blomsterne pibler frem, og det samme gør vores skønne ægte smykker med ædelsten. Smykkedesigner Mai Manniche har her udvalgt nogle af sine favoritstyles i sterlingsølv med blå topas og regnbue månesten fra vores nye CABO serie.

læs mere
Ny smykkekollektion fra JEWLSCPH

Ny smykkekollektion fra JEWLSCPH

Hvad end du er til det feminine look eller et råt udtryk, finder du det i efterårets smykkekollektion fra JEWLSCPH – designet af Mai Manniche. Alle smykkerne er i de fineste kvaliteter af ædelsten, guld og sølv.

læs mere
Fire fantastiske nyheder fra  Dulong Fine Jewelry

Fire fantastiske nyheder fra Dulong Fine Jewelry

Elsker du stjernehimlens magi, så er LUNA som skabt til dig. En ny ring og ørestik, begge i 18 karat guld med syv funklende brillanter, er tilføjet den populære smykkekollektion fra danske Dulong Fine Jewelry. FUTURE er anderledes skulpturel, men mindst lige så smuk. Udkom sidste år og blev med sit nytænkende look i skøn forening med det kompromisløse og traditionelle håndværk en stor succes.

læs mere
Diamanter

Diamanter

Diamanter er som bekendt ’a girl’s best friend’. Vi har derfor bedt ekspert Bolette Louise Sig Mathiasen dele ud af sin viden om verdens mest fantastiske ædelstene.

læs mere
Julie Sandlau

Julie Sandlau

Uanset om du søger naturlig elegance eller et kantet udtryk, har Julie Sandlau smykkerne til dig. Alle smykker er håndlavede, og stenene er nøje udvalgt, så smykkerne får et fuldendt look. Nord viser dig her et udvalg fra to af de nye kollektioner Sweet pea og Grace.

læs mere
error: Content is protected !!
X