NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Byd sommeren, glæden og festen velkommen med NORD Sommermarked på Skovriderkroen den 16.-17.-18. juni 2023. Inden- og udenfor i den smukke park og med udsigt til vandet.

Et sandt sommeroverflødighedshorn til voksne, unge og børn. Glæd jer til over 100 stande med kunst, bolig, gastronomi, vine, livsstil, børn, sport, smykker, tøj, skønhed plus alt til haven og hjemmet. Samt masser af underholdning, hygge og musik.

Der vil være et delikatessetelt fyldt med lokale handlende.

Food corner

Sommermarkedets absolutte hjerte er ”Food corner” med masser af borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder med udsøgt vin, kvalitetsøl, luksuskaffe og læskende sommerdrikke.

Det er også her, at der dagligt fra den store åbne scene vil være koncerter og shows med kendte navne fra musikkens og underholdningens verden. I Food corner pynter vi også flot op med en ’himmel’ dekoreret i smukke sommerfarver af paraplyer til tonerne af lækker loungemusik.

Ponyridning for de små.

Børn keder sig ikke

Til de mindste (og deres familier) har vi gjort ekstra ud af det med gratis ponyridning, fiskedam, mini-togbane, og når I trænger til fordybelse og afslapning, så gå ind i det store ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre og bedsteforældre kan tegne, male og klistre i børneteltets skønne hyggekroge. Helt gratis.


Fiskedam til børnene.

Sportsteltet til ham

Vi har også fokus på manden, og i sportsteltet findes et spændende univers fyldt med kvalitetsmærker inden for cykling, padlesport og sportstøj. Uden for teltet vil der være forskellige sportslige aktiviteter. Kvinder må selvfølgelig også være med.

Kunst, østers og champagne

Sommermarkedet har også boder indenfor. På 1. sal er et helt område med spændende udstillere fra kunst- og designverdenen, smykker og tøj. Bl.a. skulpturer, keramik, glas og møbeldesign. Det er også her, I støder på sommermarkedets ekstravagante østersbar. Skyl de salte delikatesser ned med champagne til verdens bedste park- og havudsigt.

Nyd udsigten i champagnebaren.

Havetips, shopping og inspiration

Overalt finder I telte fyldt med spændende shopping og inspiration fra kendte brands og små lokale leverandører. Find skønhedsprodukter til spotpris, prøv behandlinger, smag på delikatesser, og fordi det er sommer, få masser af havetips og boliginspiration fra eksperterne. Og meget, meget mere.

Sommermarked i attraktivt område

Oplev et helt unikt sommermarked fyldt med livsnydelse på første klasse i selskab med glade mennesker fra Nordsjælland, Nordhavn og Østerbro. Alt smukt placeret inden- og udenfor den kendte Skovriderkroen, Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund ved Charlottenlund Skov og Øresund.

Musik og underholdning fra scenen.

Billetter

Køb jeres billetter online nu på ticketmaster.dk
Du kan også købe billetter i indgangen eller hos vores mange forhandlere.

Voksne 95 kr., Pensionister 65 kr. Børn 3-12 år 45 kr., Børn fra 0-2 år gratis entré.

Området

Er du interesseret i at booke en stand til NORDs Sommermarked 2023?

Kontakt os på messe@nord-magasinet.dk eller telefon 39 90 80 70. Se mere på her


error: Indhold er beskyttet.
X