Vælg en side

Alt til håret

Find din egen hårpower

Find din egen hårpower

Find din egen hårpower med bogen HÅR af frisør Esha Khamo. Læs om indre og ydre skønhed, få tips til at pleje dit hår uanset hårtype og bliv guidet til at finde
din egen unikke stil.

læs mere
Rich Caviar

Rich Caviar

”Jeg har altid fokuseret på at fremstille fremragende produkter, der rent faktisk virker. PRIVATE er afprøvet og testet af mig og mine berømte hårstylistkollegaer samt mine krævende PRIVATE kunder.”

læs mere
Forkæl dit hår

Forkæl dit hår

Der er er stor forskel på hårprodukter. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, men få det maksimale ud af din shampoo og conditioner, tilpasset til dine behov
og din hårtype.

læs mere
Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Jonas fik en retro business-cut hos Carls barber shop

Carl’s Barber Shop forvandlede Jonas Jarlkovs drengede look til en mere voksen udgave med en modig ’crop’. Det er ikke første gang, at Jonas Jarlkov sidder i stolen hos en af Københavns mest legendariske og cool frisør­saloner for mænd – Carl’s Barber Shop – men det er første gang, han får en ’hovedformsomfavnende klipning’, som frisør og indehaver Jan Lauritsen kalder klipningen.

læs mere
Smukt hår sidder i generne

Smukt hår sidder i generne

Men du kan også gøre en hel del selv for at få sundt hår. Vi sætter spot på hårpragten, stor som lille eller helt fraværende, og alle de metoder der findes for at få lækkert hår. Vi er små pelsdyr, når vi kommer til verden. Menneskekroppen er dækket med mere end 2 millioner hårsække og omkring 100.000 af dem er i hovedbunden.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X