Vælg en side

Det er ikke første gang, at Jonas Jarlkov sidder i stolen hos en af Københavns mest legendariske og cool frisør­saloner for mænd – Carl’s Barber Shop – men det er første gang, han får en ’hovedformsomfavnende klipning’, som frisør og indehaver Jan Lauritsen kalder klipningen. For efter at Jonas, som er tidligere professionel tromme-slager, nu er blevet psykolog, måtte der gerne komme lidt mere alvor på toppen af hovedet.

 

Frisøren: Jonas er en klassisk mandetype

Jonas, som er en høj, slank og klassisk maskulin mand, kan hurtig blive en karikatur, hvis håret er alt for klassisk, så derfor må frisuren gerne tweekes lidt hen mod en crop, som man så det på Twiggy i 60’erne og senere hos Steve McQueen og i dag George Clooney. Et retro-business cut, hvor man toner de i forvejen maskuline træk ned.

 

Jonas fik en ‘crop’ – næsten som George Clooney.

 

En modig fashionklip

En crop er en unisex hovedformsomfavnede klipning, som er meget rund i det, og kan så tilføjes lidt forskelligt om den klippes til en mand eller kvinde. Den er ikke særlig kort i siderne eller nakken, og det gør, at den skiller sig ud. Det er ikke en, du ser på din bankrådgiver, men en modig fashionklip til den i forvejen maskuline mand.

 

Der er kolde øl, rock på anlægget og store ambitioner hos ‘Carl’.

 

Skinnende styling er no go til voksne mænd

Det er kun teenagere, der bruger skinnende hår­produkter, ikke voksne mænd, så den eneste styling, vi har brugt, er clay voks. En mat voks, som er nem at arbejde med, og som giver et godt hold.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Rich Caviar

Rich Caviar

”Jeg har altid fokuseret på at fremstille fremragende produkter, der rent faktisk virker. PRIVATE er afprøvet og testet af mig og mine berømte hårstylistkollegaer samt mine krævende PRIVATE kunder.”

læs mere

error: Indhold er beskyttet.