Vælg en side

Yvonne Larsen fra frisørsalonen Moro by Larsen anbefaler her sine favoritprodukter til et sundt og glansfuldt hår.

Japansk luksus og vild saltvandsspray

Hårpleje fra Shu Uemura er det bedste, du kan bruge til dit hår. Det koster, men det er drøjt, og dit hår bliver bare meget flottere at se på. Til min daglige styling er min absolutte musthave Redkens saltvands-spray. Den er helt fantastisk til at give håret fylde med, og kan bruges mange gange om dagen.

Natkur fra Kérastase

8H Magic Night Serum er simpelthen et vidunder. Giver masser af pleje og vitaminer og tynger ikke håret. Den skal ikke skylles ud, og selvom det er en natkur, bruger jeg den om dagen. Håret bliver helt utrolig blankt. Ja, faktisk bruger jeg den dagligt, for så god er den!

50 års jubilæum

Yvonne Larsen har 50-års jubilæum. Hun har været ude i alle afkroge af STUHR-koncernen som både frisør og underviser, inden hun i 2016 sammen med sin mand Jan Larsen, åbnede Moro by Larsen-salonen i Hellerup. For et par år siden overlod de roret til deres søn Nick Larsen, og flyttede med ham til den nye Moro by Larsen i Nordhavn. 

Yvonne har 50 år i frisørfaget.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.