Vælg en side

Se, hvor diskret det kan gøres, når en skuespiller som Paprika Steen får behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og hvor stor effekten opleves.

Når man er skuespiller som Paprika Steen, og hvor følelsesregisteret skal kunne ses i
enhver ansigtstrækning, skal man være
varsom med kosmetiske behandlinger. Derfor er det ikke et tilfælde, at Paprika Steen benytter Alfa
Omega Klinikkens unikke måde at udføre kosmetiske behandlinger på. Alfa Omega Klinikken har en holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger, og har udviklet Alfa Omega-Signatur-behandlinger til mænd og kvinder fra 40-års alderen, som ønsker sig attraktive resultater uden at miste de mimiske træk eller se overbehandlet ud. Behandlingerne udføres ude-
lukkende af erfarne kosmetiske sygeplejersker og
speciallæger i plastikkirurgi i den 320 kvadratmeter store skønhedsklinik.

Hud med wow-effekt
I spidsen for klinikken er kosmetisk specialsyge-
plejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske Mitte Skjold, og som sammen med sit ekspertteam samlet har 20 års erfaring inden for æstetiske og
medicinske behandlinger. Her kalder man sig gerne ’hudnørder’. Målet er at få huden til at ”shine” – der skal være wow-effekt. Alfa Omega Signatur, som er kombinationen af flere forskellige behandlinger, har vist sig bedst til at opnå en fantastisk hud – som jo også er vigtigt for en kendt skuespiller som Paprika Steen – uden at gå på kompromis med ens naturlige udseende.

 

Mitte Skjold
Kosmetisk specialsygeplejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske med flere års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger.

Jeg har været rigtig glad for Mitte og hendes nænsomme behandlinger. Jeg har altid kæmpet lidt med min hud og har erfaret at overbehandling forværrer min huds tilstand. Med Mittes signaturbehandling, som indebærer Deep Slim, kan jeg se en kæmpe forskel. Min hud er blødere, glattere og føles bare så meget bedre. Jeg anbefaler virkelig den behandling. Og så gør den ikke engang ondt. Det er 30 minutters afslapning i Mittes hænder.

Paprika Steen
Ambassadør for Alfa Omega Klinikken

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.