Vælg en side

Om Noscomed

Vi er en dansk virksomhed, der distribuerer produkter af høj kvalitet til det æstetiske marked i hele Skandinavien. Vi fungerer som bindeled mellem udenlandske producenter og skandinaviske kirurger, læger, sygeplejersker, kosmetologer og indkøbere.

Vi har eksklusiv agenturer på en lang række produkter inden for eksempelvis plastikkirurgi, dermatologi/hudpleje samt æstetiske behandlinger. Hvis du er forhandler og er interesseret i at høre mere om vores produktportefølje – kontakt venligst vores interne salg på 36 30 64 44.

Your Patients – Our Concern er vores credo, og vi stræber efter at sikre, at de produkter, vi distribuerer, er de bedste inden for sit felt.

Produkter og behandlinger, vi distribuerer til det æstetiske marked i Danmark
– iS CLINICAL
– Ulthera/Ultherapy
– Belotero
– Radiesse
– Mentor Breast Implant
– Biophora

Vores hovedkontor er beliggende i ambassadekvarteret på Østerbro i København, hvorfra vi yder service til vores kunder og leverandører med en professionel kundeservice- og logistikafdeling samt en erfaren og kompetent marketingafdeling, der arbejder dedikeret for at supportere og støtte vores kunder og patienter, som kommer i berøring med vores produkter.

Produkter indenfor

Plastikkirurgi
Cosmeceuticals
Injektionsprodukter
Støtteprodukter til ovenstående

Telefonen er åben

Alle hverdage: 8:30-16
Helligdage: Lukket

Noscomed Medical Supply A/S
Svanemøllevej 11
2100 København Ø
Telefon 36 30 64 44
noscomed@noscomed.com
noscomed.com

Følg os

Noscomed

Få fylden tilbage i frokostpausen

Få fylden tilbage i frokostpausen

Trænger huden til et skønhedsmæssigt boost? Er du træt af rynkerne i huden, har læberne mistet fylde og er æblekinderne ikke, hvad de var engang? Så genskab ungdommens naturlige look med nu-og-her-effekt. D et er helt naturligt, at huden med tiden mister sin ungdommelige fylde. Kroppens egen produktion af fx hyaluronsyre, der giver volumen, fasthed og fugt, mindskes med alderen. Og det fører til linjer og rynker og hængende ansigtstræk, hvor huden engang var ung, glat og strålende. Den gode nyhed er, at vi kan bremse tiden og reducere den naturlige ældningsproces.

læs mere
Peel huden yngre

Peel huden yngre

Ny avanceret cellefornyelse i verdensklasse Trænger huden til en cellefornyende opstrammer? Med antiinflammatoriske og plejende ingredienser og antiage-effekt? Så er nyheden Active Peel System fra iS CLINICAL et lille mirakel. Og så fylder de små peelingservietter intet i rejsetasken. Glem alt om skrappe syrer i kampen mod døde hudceller. iS CLINICAL har netop lanceret et klinisk avanceret peeling-system, der renser, reparerer, fugter og beskytter huden i to hurtigtvirkende trin. En komplet og meget skånsom behandling, baseret på aktive botaniske ingredienser, der er designet til at polere huden til perfektion. Resultatet er en blød, hydreret hud, en forbedret hudtone og tekstur og et mere ungdommeligt udseende.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.