Vælg en side


Om Noscomed

Noscomed distribuerer medicinske højkvalitetsprodukter fra internationale virksomheder til det æstetiske marked i Skandinavien med målet om at styrke livskvaliteten hos det enkelte individ.

Your Patients – Our Concern er deres credo, og de stræber efter at sikre, at de produkter, de distribuerer, er de bedste inden for sit felt. Ved hjælp af de færdigheder og den viden, der kræves for at markedsføre og servicere disse produkter, leverer de kvalificeret information til behandlere for at garantere sikker og korrekt brug af produkterne samt støtter deres ekspertise for at optimere patientresultater.

Det bedste til dine kunder

Noscomed tilbyder en lang række eksklusive produkter inden for plastikkirurgi, dermatologi og injektioner samt støtteprodukter til dette. De går ikke på kompromis med kvaliteten og er altid opmærksomme på og åbne over for de nyeste udviklinger og teknologier på det æstetiske marked.

 

Produkter indenfor

Plastikkirurgi
Cosmeceuticals
Injektionsprodukter
Støtteprodukter til ovenstående

Telefonen er åben

Alle hverdage: 8:30 – 16
Helligdage: Lukket

Noscomed Medical Supply A/S
Svanemøllevej 11
2100 København Ø
Telefon 36 30 64 44
noscomed@noscomed.com
noscomed.com

Følg os

Noscomed

Ny magi til huden genvejen til ekstra sund og smuk hud

Ny magi til huden genvejen til ekstra sund og smuk hud

Den er spækket med potente hudforskønnende ingredienser og levende probiotika. Den er baseret på avanceret forskning. Og den er 100% vegansk og til at betale. Mød Rebiome – Danmarks nye hudplejedarling, der bør kandidere til kultstatus. V i tøver ikke med at kalde Rebiome for en af mest innovative hudplejelanceringer i meget lang tid. En probiotisk stimulerende produktserie, der skiller sig ud i forhold til traditionel hudpleje på et hav af parametre. For kun det bedste har været godt nok for forretningskvinden Pauline Sell Hellmann.

læs mere
error: Content is protected !!
X