Vælg en side

Stjernerne elsker den. Ultherapy®-behandlingen, der tager kampen op mod løs hud overalt på kroppen. Uden kniv og risici. Mød Jennifer Anistons og Helena Christensens genvej til fin og fast superhud.

Glem alt om at lægge dig under kniven, når kalkunhalsen, hamsterposerne og de tunge øjenlåg trænger til et løft. Ultherapy® er det nyeste skønhedshit inden for opstrammende ultralyd – en ultimativ skønhedsbehandling, der giver dig en synligt friskere og fyldigere hud. Lige dér, hvor du har mest brug for det.

FAST OG SPÆNDSTIG HUD UDEN DOWNTIME

Med alderen falder vores produktion af kollagen, huden bliver slappere, mere indsunken og drager sydpå. Det er ikke altid flatterende, men det er der råd for. Ultherapy har for længst taget Hollywood med storm. – Superstjernerne har ikke tid til operative indgreb, hævelser og langvarig downtime, når de skal stå knivskarpe foran kameraet. I stedet sværger de til et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft som Ultherapy. Med et resultat, der ser helt naturligt ud. Det fortæller Nordic Sales Director Nathalie Fryd fra firmaet NOSCOMED, der distribuerer den banebrydende Ultherapy og andre medicinske høj–kvalitetsprodukter til det æstetiske marked i Skandinavien.


Ultherapy virker som et non-kirurgisk ansigtsløft. Her er kæbepartiet blevet mere markeret.


Her har Ultherapy strammet den slappe, løse hud op under hagen.

KICKSTART DET NATURLIGE LØFT

Mikrfokuseret ultralyd er ikke nogen overfladebehandling – her arbejdes der i dybden med de såkaldt kollagene fibre. Ved at varme bindevævet op med små skud af punktvis energi dannes der ny frisk kollagen og elastin. Det er i de samme dybe hudlag, man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Men ved at stimulere og styrke de svage kollagene fibre, kickstarter du din hud til at stramme sig selv op, forklarer Nathalie Fryd. – Du kan sammenligne det med fjed-rene i springmadrassen, som har brug for en opstram-ning, når madrassen er blevet flad og nedsunken.

OPSTRAMNING EFTER GRAVIDITET OG VÆGTTAB

Ultherapy opstrammer effektivt den slappe, løse hud ved kæbepartiet, på halsen og ved øjenomgivelserne. Eller mildner surmundslinjerne, der går fra mund-vigene og ned til hagen. Ultralydsbølgerne kan også med fordel anvendes på det kreppede brystparti eller den slappe hud på armene og maven – fx oven på en graviditet eller et større vægttab. Efter din Ultherapy-behandling vil du umiddelbart opleve en mere spændstig og ungdommelig hud, og løs hud er fortid. Det endelige resultat viser sig gradvist i løbet af de efterfølgende 3-9 måneder. Antallet af behandlinger og varigheden afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en gratis og uforpligtende konsultation med den special-uddannede kosmetiske sygeplejerske på klinikken, der arbejder med Ultherapy.

SIKKER OG PRISBELØNNET ULTRALYDSBEHANDLING

Ultherapy®-maskinen er patenteret og den eneste maskine på markedet, som har opnået FDA-godkendelse. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan. Ultherapy-maskinen er udstyret med både scanningsfunktion og ultralydsbillede, så den dygtige behandler altid er i kontrol over, hvilket lag i huden der behandles. Det gør behandlingen både effektiv og smertefri. Bagefter kan du forlade klinikken helt uden hævelser og genoptage arbejdet. Priserne for Ultherapy starter typisk ved 5.000 kr. for et brynløft.

Her virker Ultherapy

• Opstrammer løs hud ved kæbelinjen
• Reducerer hamsterposer
• Opstrammer løs hud ved hals og hage
• Opstrammer kreppet hud på décolleté
• Giver et løft ved øjenomgivelserne
• Opstrammer løst maveskind efter vægttab eller graviditet
• Opstrammer løs hud på armene

Her anbefales 4 klinikker, som arbejder med Ultherapy:

N’AGE

Kbh., Østerbro, Frederiksberg og Lyngby
70 27 33 66

Telefontid
Mandag-fredag: 8-20 / Lørdag-søndag: lukket

CeriX

Kbh., Frederiksberg, Hellerup og Vedbæk
61 61 61 17

Telefontid
Mandag-fredag: 7.30-20 / Lørdag: 10-15

KALOS ÆSTETISK LÆGEKLINIK

Kronprinsensgade 3, 1. sal / København K
33 32 55 88

Åbningstider
Mandag-tirsdag: 9-16 / Onsdag: 9-19
Torsdag-fredag: 9-16

AGLAIA KLINIKKEN

Øster Farimagsgade 73, Østerbro
53 60 06 60

Åbningstider
Mandag: 10-15.30 / Tirsdag: 10-18
Onsdag-torsdag: 10-16/18
Fredag: 10-15.30/18 / Lørdag-søndag: Efter aftale

Vil du arbejde med Ultherapy?

Har du en kosmetisk klinik, og vil du gerne tilbyde dine kunder Ultherapy, er du velkommen til at kontakte Nordic Sales Director Nathalie Fryd på tlf. 22 17 44 44 eller mail nf@noscomed.com

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.