Vælg en side

Ejendomsmæglere

Seks af de bedste

Seks af de bedste

Vi har stillet et enkelt spørgsmål til områdets toneangivende ejendomsmæglere: Hvorfor I er så gode til at sælge boliger i attraktive nord? Regine Liljengren: At købe og sælge sin bolig er den ultimative tillidssag og i en uafhængig forretning som vores, er det langt nemmere at yde en skræddersyet service. En god bolighandel tager nemlig altid udgangspunkt i den enkelte families behov, og hvor vigtigheden i at give dem en tryg og god oplevelse står øverst på vores dagsorden. Vi er fem ansatte i en dedikeret og super-lokal forretning, og flere af os er født og opvokset i området.

læs mere
Centralt i Frederiksstaden

Centralt i Frederiksstaden

Er du til eventyr og kongelig historik, så brug lige to minutter på denne imposante og helt særlige delvist fredede bolig fra 1658. Lejligheden ligger centralt i Frederiksstaden og alligevel tilbagetrukket i Lille Strandstræde 14A, 1.th. Huset har været ejet af en række historiske personer, hvoraf Enkedronning Charlotte Amalie (1703-1715) og hendes søn, Arveprins Carl (1715-1752) er de mest prominente, men der er mange titler foran ejerne: Admiral, Kancelliraad, Højesteretsassessor, Greve, Godsejer, Konferens-raad og Brigader, udover at lejligheden har været embedsbolig for Det Kongelige Teater.

læs mere
Danbolig i  Charlottenlund solgte min bolig på ingen tid

Danbolig i Charlottenlund solgte min bolig på ingen tid

Det er ikke første gang, at NORDs redaktør Rina Mardahl, har benyttet Danbolig i Charlottenlund. Og heller ikke sidste.
To gange har jeg benyttet Danbolig i Charlottenlund, når jeg har skulle sælge et hus, og begge gange er jeg blevet dybt imponeret. For begge gange er det Danbolig på Lindegårdsvej, der er lykkedes med salgene, hvor andre nærmest har givet op.
Danbolig er en kæde selvstændige ejendoms-mæglere, som har slået sig sammen i et lands-dækkende samarbejde, og bag Danbolig i Charlottenlund, som sælger ejerboliger i Charlottenlund og Gentofte, er de tre indehavere Torben Haraldsted, Britt Ekstrand og Martin Stounberg. I alt arbejder seks ejendomsmæglere på det hyggelige og smagfulde kontor med at sælge boliger, og mine salg har begge gange været med Torben Haraldsted.

læs mere
error: Content is protected !!
X