Vælg en side

Når man som svendborgenser er flasket op med A.P. Møllers livsvisdom, så giver man ikke op i modvind. Nu er den populære ejendomsmægler Nirekha Saravanabavan tilbage med sit helt eget Signature Homes i Hellerup.

Signature Homes er navnet på Nirekha Saravanabavans nye og første egen ejen-domsmæglerforretning. Med adresse på Strandvejen i Hellerup er hun med sin sædvanlige energi og positive indstilling i fuld gang med at sælge boliger. På sin måde.
− Ligesom mennesker er boliger unikke, og derfor fortjener de alle en unik og smuk præsentation, siger Nirekha, der selvfølgelig godt ved, at det vil alle ejendomsmæglere sige.
− Jeg tror på en hands-on fremvisning uden spildtid i høj kvalitet. Vi skal væk fra tidsforbrugende frem-visninger og i stedet fokusere på at vise boligens fulde potentiale med en personlig mægler.

Fuld fornemmelse af boligens potentiale

I Signature Homes bliver boligerne filmet med drone. Det giver en helt anden rumfornemmelse. Som er man selv til stede i den arkitektoniske villadrøm i Klampenborg eller den lyse fireværelses i Kongens Lyngby. Udendørsfaciliteter og området bliver også filmet og præsenteret i en fortælling med en personlig og professionel speaker.
− Det handler ikke om at lave flotte opstillinger, men om at give en fuld fornemmelse af boligens potentiale, så du bliver i stand til at se, hvilken dagligdag du kan have i boligen, forklarer Nirekha, der siden hun slog dørene op for sin forretning har solgt flere boliger. Også det helt ’umulige’ salg. For hvem vil bo i en 25 kvadratmeter ’stor’ ejerbolig i naturskønne Dragør tæt på lufthavnen, som en anden mægler havde opgivet?
− Jeg arbejder med spejling og match-making, og i dette tilfælde var køber og sælger et spejl af hinanden, fordi de begge arbejdede i lufthavnen, siger Nirekha, der fik solgt boligen på kun 30 dage.


I Signature Homes sælges unikke boliger, som bliver præsenteret på hver sin unikke måde.

Med ambitioner og knofedt

Sidst vi skrev om Nirekha, var hun i fuld gang som indehaver af Jesper Nielsen-forretningen på Ordrup-vej 91. Dagen begyndte med en løbetur klokken 5.30 om morgenen, så hun havde god tid til at deltage i familiens morgenrutiner, inden hun tog ind på kontoret. Der skulle energi og knofedt til. Især når man som Nirekha er ambitiøs og gerne vil sælge boliger. Det gjorde hun også. Sammen med teamet fordoblede hun omsætningen, og alligevel valgte hun at sige farvel til samarbejdet tidligere i år.
− Jeg har haft det godt i Jesper Nielsen-konceptet og kørt fuld gas, men jeg ønskede bl.a. ikke at være en del af det nye ejerskab, siger Nirekha om afskeden med Ordrupvej, som var hård, men som ikke har betydet, at hun som ejendomsmægler har smidt håndklædet i ringen. Tværtimod.
− Jeg er jo vokset op med hele historien om A.P. Møller i Svendborg, og mine forældre har været selvstændige, så jeg tror på og lever efter, at har man evnen, så har man også pligten, afslutter den erfarne og nye selvstændige Hellerup-mægler.


Nirekha er vokset op i Svendborg og med A.P Møllers livsvisdom.

__________________________________________________________________

Signature Homes
Selvstændig ejendomsmæglerforretning, som gør sig i hele landet. Bag står Nirekha Saravanaban, som har solgt boliger for bl.a. Nybolig og Jesper Nielsen, og er medlem af Skattestyrelsens Vurderingsankenævn for det nordlige København.

__________________________________________________________________

Besøg NORDs bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.