Vælg en side


Møbelpolstreren Raagaard og Heider

Møbelpolstreren

Hos Møbelpolstreren er vi et engageret team der har sat sig til formål at skabe smukke unikke møbler. Det er ikke kun det færdige resultat der motiverer os, men også rejsen dertil. Det mest tilfredsstillende for os er at aflevere et pæn stykke arbejde, vel vidende at alt grundarbejde er udført rigtigt efter de gamle polstertraditioner.

At kunne være med til at give møblerne en historie eller tilføje et nyt kapitel gør vores arbejde spændende og det er det vi brænder for.

Ønsker du at få ombetrukket et møbel ? Trænger du til nyt skumgummi i dine hynder ? Er Lædersofaen falmet gennem tiden ? Om det er en dybdegående renovering af dine lænestole eller en opfarvning af dine Wegner stole, så er ingen opgave for stor eller lille til os.

Vi sætte ære i at spore os ind på vores kunder for at kunne finde frem til den mest optimale løsning til netop jeres behov. Dette kan være i form af stof- eller lædervalg, eller også for at optimere siddekomforten.

 

Møbelpolstrer

Åbningstider

Mandag: 10-15.30
Tirsdag: 10-15.30
Onsdag: 10-15.30
Torsdag: 10-15.30
Fredag: 10-15.30
Lørdag: 10-13
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Ompolstring og ombetrækning, fremstilling af skymhynder/madrasser, specialpolstring, omfarvning af møbler, formidling af lak og snedkerarbejde

Møbelpolstreren
Fredensvej 43
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 77 82
Mobil 61 77 61 00
moebelpolstreren.dk

Følg os

Møbelpolstreren

Få en “ny” sofa hos Møbelpolstreren

Tendensen siger personlige hjem, og der er møbelpolstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbelpolstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligtende tilbud. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stofleverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem.

læs mere

Møbelpolstreren – Det er gået over al forventning

Møbelpolstreren råder over udvalget af mindst 25 forskellige stofleverandører i høj kvalitet, og efter som Anja også har en designuddannelse med sig, er hun virkelig skarp til at foreslå nye spændende kombinationer. Fx et storblomstreret stof på en klassisk stol har været lidt af et hit. Møbelpolstreren udfører også andre opgaver.

læs mere

Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Det erfarne møbelpolstrerfirma Heider & Raagaard har overtaget Møbelpolstreren på Fredensvej 43. De står bag en anden butik i Hvidovre og har stor erfaring inden for ombetrækning af alle slags møbler. De har udvidet med kvalitetsstoffer i mange stilarter – fra stormønstrede, moderne stilstoffer til klassiske uldvarer. Få et uforpligtende tilbud på din mail.

læs mere
error: Content is protected !!
X