Vælg en side


Møbelpolstreren

Hos Møbelpolstreren er vi et engageret team med et mål – at skabe smukke unikke møbler. Det er ikke kun det færdige resultat, der motiverer os, men også rejsen dertil. Det mest tilfredsstillende for os er at aflevere et veludført arbejde, velvidende at grundarbejdet er udført rigtigt efter de gamle polstertraditioner.

Vi brænder for.at give møblerne en historie eller tilføje et nyt kapitel.

Ønsker du at få ombetrukket et møbel ? Trænger du til nyt skumgummi i dine hynder ? Er Lædersofaen falmet gennem tiden ? Om det er en dybdegående renovering af dine lænestole eller en opfarvning af dine Wegner stole eller at finde frem til det rigtige stof- eller lædervalg eller at optimere siddekomforten. – ingen opgave for stor eller lille til os.

Vi sætter en ære i at finde frem til den mest optimale løsning for vores kunder. 

 

Møbelpolstrer

Åbningstider

Mandag: 10-15.30
Tirsdag: 10-15.30
Onsdag: 10-15.30
Torsdag: 10-15.30
Fredag: 10-15.30
Lørdag åbent efter aftale
Søndag lukket

Vores udvalg

Ompolstring og ombetrækning, fremstilling af skymhynder/madrasser, specialpolstring, omfarvning af møbler, formidling af lak og snedkerarbejde

Møbelpolstreren
Fredensvej 43
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 77 82
Mobil 61 77 61 00
moebelpolstreren.dk

Følg os

Møbelpolstreren

Skal du have ’ny’ sofa?

Skal du have ’ny’ sofa?

Tendensen siger personlige hjem, og der er møbel­polstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbel­polstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligt­ende tilbud.

Din lokale møbelpolstrer – Møbel­polstreren

Din lokale møbelpolstrer – Møbel­polstreren

Brug lokale håndværkere og dygtigt fagfolk, når du skal i gang med at give nyt liv til gamle møbler. Skal du have ’ny’ sofa? Tendensen siger personlige hjem, og der er møbel­polstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbel­polstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligt­ende tilbud. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stof­leverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem.

error: Content is protected !!
X