Vælg en side

Møbelpolstreren Heider & Raagaard er ikke kun en forretning, men et levende værksted og showroom med eksklusive tekstiler og holdninger om stil og smag. Mød de tre kvinder, som regerer i Heider & Raagaard, og bliv forårsinspireret med hvert deres personlige moodboard.

Tendensen siger personlige hjem, og der er møbel­polstring helt oplagt. Kontakt en af branchens bedste, som er i vores område, nemlig Møbel­polstreren Heider & Raagaard, og få et uforpligt­ende tilbud. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stof­leverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem. Altid hundredvis af stofkvaliteter fra mindst 25 stof-leverandører i butikken, og det meste kan skaffes hjem.

Anja:

Indehaver med passion og bæredygtige visioner
I syv år har Anja med stor succes stået i spidsen for Møbelpolstreren Heider & Raagaard. De lokale har virkelig taget forretningen til sig. Kunderne vender tilbage, begejstrede over Anjas kompetencer. Hun er dedikeret til at bevare håndværkets soliditet, fremme kvalitet og bæredygtighed. Anja tror på at renovere gamle møbler fremfor at købe nyt og lægger vægt på design og indretning. Ud over det solide håndværk vejleder hun kunderne i valget af tekstiler og samarbejder med indretningsarkitekter.

 

 

Anjas moodboard
”Jeg er til det farverige, vilde, overraskende og umiddelbare. Jeg prøver altid at inkorporere en legende tilgang til design, der udfordrer konventionerne.”

Henriette:

Lærlingen, der også er operasanger
Butikkens lærling har et år tilbage af sin læretid. Hendes begejstring for faget udspringer af fascinationen for detaljer og kombinationen af materialer. Med sin baggrund som klassisk operasanger tilføjer Henriette møbelforandringerne en udpræget sans for skønhed, æstetik og kunst.

 

Henriette

 

Henriettes moodboard
”Jeg kommer jo selv fra en klassisk og tidløs verden og vil gerne inspirere til en møbelpolstring, som er smuk, elegant og kan bruges til alle tider.”

Lene:

Syersken med høje faglige kompetencer
Dygtige Lene er håndarbejdslærer med solid faglig kompetence. Hendes arbejde spænder bredt, fra løse betræk og hynder til lækre luksuspuder og lædermadrasser. Hun udfører både reparationer og skaber nyt, lige fra store specialopgaver til privathjem.

 

Lene

 

Henriettes moodboard
”Jeg kommer jo selv fra en klassisk og tidløs verden og vil gerne inspirere til en møbelpolstring, som er smuk, elegant og kan bruges til alle tider.”

Besøg NORDs bolig butikker her:

Forårets bolignyheder

Forårets bolignyheder

Boligdrømme kommer i mange former, farver og ideer. De nye forårskollektionerne er så småt ved at indfinde sig, og der er helt sikkert noget der passer i dit hjem. Om det er stilfuldt i jordfarver, eller om vi skal en tur i tivoli, bestemmer du heldigvis selv.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.