NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Ægte antikviteter
– med historie, patina og sjæl

Hos Green Square Antiques sælger vi ægte antikviteter, der giver dig mulighed for at indrette dit hjem helt individuelt. Green Square Copenhagen har i over 40 år solgt antikviteter. I begyndelsen foregik salget overvejende til danske og tyske kunder.

I dag er det ofte en kombination af funktion og kvalitet, der skaber rammerne om et hjem. Møbler, der er flere århundreder gamle, kombineres i højere grad end tidligere med nye, moderne møbler for at give hjemmet et personligt præg.

Er du i tvivl om et møbel, er du altid velkommen forbi vores showroom. Her er møblerne præsenteret på smukkeste vis og optræder i en sammenhæng, der giver inspiration til ethvert hjem. Og vi har altid en kop kaffe eller en vand klar til dig, som du kan nyde, mens du ved selvsyn fornemmer, hvordan et mahognispisebord eller en Gustaviansk kommode, vil tage sig ud hjemme hos dig selv.

Hos Green Square Antiques ønsker vi at yde vores kunder den bedste service – både før og efter et køb. Vi har faguddannet personale med kunsthistorisk og håndværksmæssig viden og stort kendskab til materialer, så du kan få de bedste råd og vejledning, i forhold til dine beskrivelser og ønsker.

Bolig
Antikviteter
Kunst

Åbningstider

Mandag: 10-17.30
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-15
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Kunst
Design
Antik
Møbler
Stof og Tapet

Green Square
Sundkaj 161
Pakhus 48
2150 Nordhavn
Telefon 32 57 59 59
greensquare.com
greensquare@greensquare.com

Følg os

Green Square Cph

error: Indhold er beskyttet.
X