Vælg en side

Alle

Sejl din  “næsten” egen båd i Marbella

Sejl din “næsten” egen båd i Marbella

Siden 2010 har Christian Jacobsen gjort det let for sejlglade danskere at drøne rundt på havet i luksusmotorbåde, helt uden det besvær og de udgifter der er ved selv at eje en båd. I stedet kan man være medlem af Club Nautic i Tuborg Havn og derved blive medejer af syv luksuriøse motorbåde i Danmark og Spanien.

læs mere
Den perfekte ramme om den store fest

Den perfekte ramme om den store fest

Lige pludselig er foråret her og ikke mindst forårets fester. Så hvis du ikke allerede har styr på, hvordan I får plads til alle gæsterne til din store fest, er det nu, du skal beslutte dig. Måske ville det være en idé at sidde i haven i et luksuriøst arabisk beduintelt med masser af atmosfære?

læs mere
Mine helte – Jeanette Duus og JunkFood

Mine helte – Jeanette Duus og JunkFood

Mad med mening – til de mest udsatte. JunkFoods ambition er at sikre et varmt måltid hver dag til alle de mange sultne gadefolk i København. En helt er for mig en person, som går ud af mørket for at skinne i lyset. En person, som gør indtryk og giver plads til beundring og respekt. De helte vi vælger, fortæller noget om os selv og vores holdninger og værdier. Derfor er helte for mig noget personligt. En af mine helte er Jeanette Duus, som er leder af projektet JunkFood. JunkFood har en ambition om at sikre et varmt måltid hver dag til alle de mange gadefolk i København. Vi lever i et samfund, som producerer mange succeser. Men der findes desværre også mennesker, som ikke er vindere. På Vesterbro i København er der omkring 500-600 gadefolk døgnet rundt. På landsplan er der 6400 hjemløse i Danmark.

læs mere
Savner du mere fylde? Få ægte drømmehår på 1 time

Savner du mere fylde? Få ægte drømmehår på 1 time

Helle Guld er suveræn til at skabe forførende fylde i dit fine skandinaviske hår. Og hendes teknik er lige så skånsom, som resultatet er lækkert og naturligt. Nu kan du også få de fineste hair extensions helt diskret i privat regi. Velkommen til Helles nye eksklusive one2one-univers.

læs mere
Rundt i kommunen med borgmesteren Per Kirkebys strålende glasmalerier

Rundt i kommunen med borgmesteren Per Kirkebys strålende glasmalerier

Udefra ligner Gentofte Kirke umiddelbart en typisk dansk landsbykirke, som den ligger højt placeret i Gentofte. Men kirkens 11 vinduer skabt af den internationalt kendte kunstner Per Kirkeby har givet kirken et helt nyt udtryk. Vinduerne fortæller abstrakt bibelhistorie gennem stærke farver og med bl.a. sten, bjerge og træer som symboler.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.