Vælg en side

Foråret er tiden for romantiske bryllupper og dejlige havefester. Hvad med at dække op i et luksuriøst, arabisk beduintelt med masser af atmosfære! Det giver tryghed at vide, at festen bliver, som man drømmer om, selvom vejrguderne driller.

Skab selv rammerne om din fest med de smukke telte fra Charlottenlund Udlejning.

Dæk de smukkeste borde med service, borde og stole fra Charlottenlund Udlejning.

Beduintelte, som kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer, er de perfekte festtelte i al slags vejr. Selv på en varm aften falder duggen, og vinden kan drille. Teltene er lavet af tre lag stof for at isolere bedst muligt. Yderst er en kraftig, hvid bomuld og inderst et gyldent, mønstret stof. Teltene er behagelige at opholde sig i bl.a. på grund af den gode akustik, som betyder, at man kan føre en samtale og høre talerne. Og måske får man oven i købet ekstra danselyst, når musikken har en fantastisk lyd. Teltene er totalt brandsikre, de er vandtætte, og man risikerer ikke kondens.

Det fortæller Nicolai Frederiksen, som er direktør for Charlottenlund Udlejning. Han har 17 års erfaring i virksomheden, som hans far drev før ham.

1001 nats eventyr

Beduinteltene bliver også udlejet til fx temafester, fortæller han.

– De er jo perfekte til 1001 nats eventyr med marokko-puder, ægte tæpper, vandpiber mm., og vi kan endda skaffe et par levende kameler og mavedansere, hvis det er, siger han med et smil.

Med andre ord kan du få præcis den fest, du drømmer om. Udlejningsfirmaet kan levere alt: Borde, guldstole eller hvide chiavaristole med flere farver hynder, duge, luksus-service mm., eller du kan nøjes med selv at hente en stabel tallerkner, hvis det er det, du mangler.

Masser af muligheder

Ud over beduinteltene kan man også leje pvc-festtelte med innerlining samt de smukke, lyse indiske telte.

Ikke to fester er ens – og festtelte er en fleksibel løsning.

Besøg NORDs gastro butikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.