Vælg en side

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på – endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.

Maritim arkitektur og dansk design
Selve arkitekturen har hentet inspiration i Nordhavnens 200 år gamle historie og havnens pakhuse. De hvide facader spiller smukt sammen med de andre hvide kontorbygninger og Utzons prisbelønnede møbelhus “Paustian”, der samlet har givet området tilnavnet “Den hvide by”. Her er det drømmen at skabe en maritimt-inspireret bydel, skabt af vandet, farverne, bygningerne og lystbådene. Den hvide farve er med til at fange vandet og skaber et levende spil på facaderne. Kunstneren Jan Agerbo står bag de store og smukke træskulpturer, der er som “gæster”, der begynder deres ophold ude foran hotellet og slutter oppe i de åbne krydderurtehaver.

Den bedste udgave af os selv
Som stor aktør i den danske hotelbranche har vi et tilsvarende stort ansvar, og det tager vi alvorligt. Vi arbejder målrettet og integreret med bæredygtighed som en central del af vores forretningsstrategi.
Vi har søsat en lang række aktiviteter, der skal sikre, at vi passer bedre på vores klode og omgivende miljø.

50 års erfaring i godt værtskab

God service og professionelt personale. Comwell er en hotelkæde bestående af 16 hoteller i Danmark og to i Sverige. Vi fokuserer vi primært på fire områder,

  • Møder og konferencer
  • Forretningsovernatninger
  • Privatophold
  • Spaophold

Konference, fest & selskabsbooking
Telefon 3527 2150 tryk 1
konference.portside@
comwell.com

Værelsesbooking
Telefon 3527 2150 tryk 2
booking@comwell.com
Angiv venligst hotelnavn i emnefeltet

Reception og øvrige henvendelser
Telefon 3527 2150 tryk 3
hotel.portside@comwell.com

Comwell Copenhagen Portside
Alexandriagade 1
2150 Nordhavn
Telefon 35 27 21 50
hotel.portside@comwell.com
comwell.com

Følg os

Comwell Copenhagen Portside

error: Indhold er beskyttet.