Vælg en side

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden sammenligning.

Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på – endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.

På Comwell Copenhagen Portside hersker en international og urban stemning, og du mødes med et serviceniveau i særklasse.

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen på Comwell Copenhagen Portside, om end det er i mødesammenhæng eller privat. Fra start til slut vil vores personale stå til rådighed for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Restaurant Comwell Copenhagen Portside

Oplev også vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken. Vores overvejende grønne gastronomi-køkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Kig forbi! Vi tager imod med åbne arme fra tidlig morgen og frokost til middag. 

50 års erfaring i godt værtskab

God service og professionelt personale. Comwell er en hotelkæde bestående af 16 hoteller i Danmark og to i Sverige. Vi fokuserer vi primært på fire områder,

  • Møder og konferencer
  • Forretningsovernatninger
  • Privatophold
  • Spaophold

Konference, fest & selskabsbooking
Telefon 3527 2150 tryk 1
konference.portside@
comwell.com

Værelsesbooking
Telefon 3527 2150 tryk 2
booking@comwell.com
Angiv venligst hotelnavn i emnefeltet

Reception og øvrige henvendelser
Telefon 3527 2150 tryk 3
hotel.portside@comwell.com

Comwell Copenhagen Portside
Alexandriagade 1
2150 Nordhavn
Telefon 35 27 21 50
hotel.portside@comwell.com
comwell.com

Følg os

Comwell Copenhagen Portside

error: Indhold er beskyttet.
X