Vælg en side

Comwell Copenhagen Portside

Nytårsforkælelse i Sorø

Nytårsforkælelse i Sorø

Tag på eksklusivt nytårsophold på Comwell Sorø og nyd en 6-retters menu med vine, livemusik, fyrværkeri og natmad. Dagen derpå får du stor brunch og hangover-kit med salt, surt og sødt + Panodil, og du kan vente med at tjekke ud til kl. 21. Læs mere på: www.comwell.com

læs mere
Beet wellington med rødbede-glace

Beet wellington med rødbede-glace

Beet it, beef! Gør klassikeren Beef til Beet Wellington og giv kødklassikeren hipster- og vegetarappeal. DET SKAL DU BRUGE (4 personer) • 2 store, lange rødbeder • 500 g markchampignon • 2 løg • 2 hvidløg • 2 kviste rosmarin • 2 kviste timian • 1 kg frisk spinat • 4 rødbeder til at juice • 4 dl hønsefond • 50 g koldt smør til at montere i sauce • 50 g smeltet smør til at pensle butterdejen med • Butterdej til indpakning • Filodej til indpakning • Salt og peber • Brøndkarse til pynt .SÅDAN GØR DU: Beet Wellington: Bag rødbeden tildækket i salt, til den er helt mør. Tjek mørhed med tandstik eller lignende. Lad den køle lidt og pil så skrællen af Svampe-duxelles: Hak de rensede svampe, hvidløg og løg, meget fint. Svits blandingen på en pande sammen med timian og rosmarin, til det er helt tørt. Det er meget vigtigt, at her ikke er væske tilbage, for så bliver butterdejen smattet. Sæt svampene til side og lad dem køle.

læs mere
En aften i øllets tegn

En aften i øllets tegn

Interessen for specialøl er steget markant de seneste år. På Comwell Copenhagen Portside har restaurantchef, Vicky Maahr Hansen, sendt ølhunden på jagt efter spændende øl og fejrer Øllets Dag torsdag den 7. oktober 2021 med en lækker 3-retters menu inkl. ølmenu for 475 kr. pr. person. Se mere på www.comwell.com

læs mere
Til middag med køkkenchefen

Til middag med køkkenchefen

NORDs redaktør har spist middag med Nordhavns visionære og bæredygtige køkkenchef – Rasmus Rasmussen – på hans ‘egen’ restaurant, Comwell Copenhagen Portside. Haner af guld og egen svampefarm. Begejstringen lyser ud af Rasmus Rasmussens ansigt, da han viser rundt i den restaurant, han har stået i spidsen for siden januar, da Comwell slog dørene op for sit første hotel i eget regi i København. Et sted helt i tråd med det pulserende Århusgade-kvarter. Comwell-bygningen, der er in-spireret af de gamle pakhuse, er DGNB-certificeret. Den højeste internationale certificering i bære-dygtighed, og som det nye Nordhavn-område er blevet tilkendt guldcertificering i. Som det eneste byudviklingsområde i København. Og det forpligter og inspirerer, mener køkkenchefen.

læs mere
error: Content is protected !!
X